Arkæologisk Litteratur

Udgiv Faglitteratur Hos Os!

Udgiv arkæologisk litteratur samt anden faglitteratur hos Wadskjær Forlag. Vi er specialiserede i faglitterære publikationer.

Vi er i særdeleshed interesserede i at modtage manuskripter inden for arkæologisk litteratur, historie og relaterede fag. Vi er ligeledes fokuserede på kunstbøger og bøger om kunst. Andre emner kan dog også være relevante for os. Alle fagbøger vil blive fagfællebedømte (peer-reviewed) for at sikre den højeste kvalitet af indholdet. 

Ved indsendelse af faglitteratur til Wadskjær Forlag er det en god idé, men ikke et krav, at gøre os opmærksomme på emnet, inden manuskriptet er færdigudarbejdet. På den måde kan vi have en beslutning klar allerede ved færdiggørelsen af teksten. 

Vi stræber efter at udgive ALLE specialer inden for arkæologi. Dette gælder i særdeleshed nye specialer, men også gamle specialer. Så har du et speciale liggende, som aldrig blev udgivet, så tøv ikke med at kontakte os.

arkæologisk litteratur Stonehenge Wadskjær Forlag udgiv faglitteratur

Tidsskrifter & Medlemsblade

Vi er meget interesserede i at samarbejde med museer og foreninger om at udgive årbøger, tidsskrifter, særudgivelser, medlemsblade m.m. Vi kan især spare jer på layout, grafik, tryk og omdeling. Desuden hjælper vi gerne med punkterne nævnt tidligere i denne artikel.

Udgivet Arkæologisk Litteratur ved Wadskjær Forlag

Vores titler omfatter ind til videre følgende bøger:

  1. Faxholm, J. 2020: Stone Age settlements in the Nivå valley. Wadskjær Forlag.
  2. Faxholm, J. 2020: Limhamn- and other axes – a catalogue and a cutting edge story. Wadskjær Forlag.
  3. Petersen, P. V. 2019: Atlantiske bopladsfund fra Nordøstsjælland og Skåne – Dateringsproblemer. Wadskjær Forlag.
  4. Wadskjær, A. V. 2020: The Forgotten Amazon 2018-2019. Wadskjær Forlag.
  5. Wadskjær, A. V. 2019: Neolitiske tværpile – en misforstået fundkategori. Wadskjær Forlag.
da_DKDansk