arkæologisk archaeological arqueológico blog en kærlig hilsen blindbæk camp lene wadskjær forlag the forgotten amazon

En Kærlig Hilsen fra Lene Blindbæk<3

Skrevet af Lene Blindbæk

Mit navn er Lene Blindbæk, og jeg er en af de mange som har valgt at støtte The Forgotten Amazon.

Jeg er uddannet i forhistorisk arkæologi ved Aarhus universitet, hvor jeg i 2010 startede på min bachelor. Efter mine tilvalgsfag i henholdsvis Odense og København, valgte jeg kandidaten på Københavns Universitet.

I november 2016 skete der noget, som forandrede mit liv for altid! En indlæggelse på intensiv, hvor jeg var tæt på at miste livet, og som har givet mig varige skader på synet samt indre skader. Jeg er glad for at være i live i dag og har haft lyst til at give noget tilbage og hjælpe andre. Da det gik op for mig, at min drøm om at være arkæolog var knust, vidste jeg allerede på hospitalet, at jeg ville støtte Andreas’ projekt. På en måde føler jeg, at Andreas fører min drøm videre i livet. Han har haft en evne, som har bevirket til, at jeg har følt mig som en del af holdet.

the forgotten amazon lene blindbæk camp wadskjær forlag
Drone Foto af Blindbæk Lejren!

Mit første møde med Andreas, var da vi begge arbejdede som feltassistenter på Museum Lolland Falster. Her svingede vi hurtigt godt sammen. Jeg har ikke kun støttet et eventyr og spændende arkæologisk projekt, men har også støttet en tidligere fantastisk kollega.

Jeg håber alt det bedste for jer alle og projektet!

Følg os på Facebook og Instagram, så du ikke går glip af det næste indlæg!

Read in English

da_DKDansk