The Forgotten Amazon

En Arkæologisk Blog

En Arkæologisk Blog in English – An Archaeological Blog

En Arkæologisk Blog en Español – Un Blog Arqueológico

Follow us on Facebook and Instagram

arkæologisk archaeological arqueológico blog en kærlig hilsen blindbæk camp lene wadskjær forlag the forgotten amazon

En Kærlig Hilsen fra Lene Blindbæk<3

Skrevet af Lene Blindbæk Mit navn er Lene Blindbæk, og jeg er en af de mange som har valgt at støtte The Forgotten Amazon. Jeg er uddannet i forhistorisk arkæologi ved Aarhus universitet, hvor jeg i 2010 startede på min bachelor. Efter mine tilvalgsfag i henholdsvis Odense og København, valgte jeg kandidaten på Københavns Universitet. … En Kærlig Hilsen fra Lene Blindbæk

Read More
arkæologisk archaeological arqueológico blog Wadskjær Forlag The Forgotten Amazon Posic fieldwork kristoffer damgaard out of the night

Out Of The Night That Covers Me…

Skrevet af: Kristoffer Damgaard Feltarbejde Jeg tror, at de fleste arkæologer vil indrømme, at feltarbejde er tiltalende! Ud over den simple indsamling af ny rådata. Det tilfredsstiller noget dybere og mere lidenskabeligt. Noget, som jeg har opdaget karakteriserer de fleste arkæologer på en eller anden måde. Man kan kalde det en længsel. En rastløs længsel … Out Of The Night That Covers Me… Read More »

Read More
arkæologisk archaeological arqueológico blog Wadskjær Forlag The Forgotten Amazon Posic world far from our own pick up

En Verden Uden For Den Vi Kender

Skrevet af: Diana Windfeldt-Schmidt Vi var egentlig blevet advaret og opfordret til at medbringe egne powerbanks. Alligevel slog det mig, hvor langt ude vi var – i en verden uden for vores egen… +24 Timer i Bus Jeg husker rejsen, fra vi stod på den første bus i Lima midt om natten, til vi 10 … En Verden Uden For Den Vi Kender Read More »

Read More
arkæologisk archaeological arqueológico blog Cave Archaeology Fantastic adventure wadskjær forlag The forgotten Amazon

Starten på et Fantastisk Eventyr!

Skrevet af: Andreas Valentin Wadskjær Vil Man Nyde, Må Man Yde: Et Eventyr Bliver Til! ”Tillykke! Du har fået 10.” – Kan en universitetskarakter være med til at starte et eventyr? Allerede inden jeg var startet på Forhistorisk Arkæologi ved Købehavns Universitet, vidste jeg, at jeg ville følge et tilvalgs fag på Indianske Sprog & … Starten på et Fantastisk Eventyr! Read More »

Read More
arkæologisk archaeological arqueológico blog Wadskjær Forlag An Archaeological blog Posic team

Velkommen til Bloggen!

"Det glemte Amazonas” er et dansk-peruviansk arkæologisk pioner projekt, der fokuserer på de præ-colombianske kulturer i Amazonas-regionen for at udforske Amazonas-folkets oprindelse. En af de kulturer, som projektet har sit hovedfokus på, er Chachapoyas-kulturen.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_GBEnglish (UK)