Mandi Erlandsen

Mandi Erlandsen har skrevet bogen Kære Far – til dig der har et barn med autisme. Det er en ’helt nede på jorden’ bog, som vi på Wadskær Forlag er stolte af at kunne præsentere.

Mandi så et behov for at formidle vigtig viden om børn med autisme, da der ikke fandtes en let læselig bog på dansk. Derfor skrev hun først fagbogen Autismens små og store stjerner – fortalt så alle kan være med. Og nu Kære Far i et mere overskueligt sprog og længde særligt målrettet fædrene. Da ikke alle har lyst til at læse en traditionel fagbog. 

Mandi & Autismen

Mandi Erlandsen er uddannet lærer og supervisor og har altid arbejdet med børn og unge. Særligt de børn, der har det sværest, har haft et særligt sted i hendes hjerte. 

Mandi er uddannet folkeskolelærer i 1997 med dansk og billedkunst som linjefag. Hun underviste 10 år i folkeskolen, inden hun fik job ved Rosenkilde Skole, som er en del af Autisme Center Vestsjælland. Danmarks største tilbud til mennesker med autisme. Her har Mandi undervist elever med alle mulige forskellige slags autisme gennem de sidste 14 år.

Efter et par års ansættelse fik hun mulighed for at undervise på centerets introkursus i teori og pædagogik og har vejledt familier og fagpersoner. Sidst har Mandi taget en uddannelse i kollegial supervision og uddannelse i autisme på diplomniveau.

Mandi Erlandsen autisme wadskjær forlag
da_DKDansk