Phil Zuckerman

Dr. Phil Zuckerman (født 26. juni 1969) er professor i sociologi ved Pitzer College i Claremont, Californien. Hans speciale er sekularismens sociologi.
Han er aktuel med børnebogen Line får en mango.

Phil har været gæsteprofessor ved Aarhus Universitet i Danmark i flere år i forbindelse med uddannelse af ”Sekularisme i Skandinavien”. Han er forfatter til adskillige bøger, blandt andet Society Without God (2008), for hvilken han vandt Foreword Magazines ”Silver Book of the year”.

Line Får En Mango

Negative tanker kan knække børns selvtillid og føre til anfald af pessimisme og inaktivitet, hvis der ike holdes øje med dem. Negative tanker er kilden til stress, og det kan gøre at man mister kontrol. Dette kan føre til mentale problemer, der forhindrer en i at opnå det, man skal.

Positiv tænkning er det modsatte af dette. Det hjælper barnet med at løse vanskelige opgaver og sætte disse i perspektiv. Det gør desuden barnet i stand til at klare sig godt og nyde at løse opgaver.

Rationel tænkning hjælper med at lægge de negative tanker fra sig. Rationel tænkning er når de negative tanker udfordres. Phil Zuckerman viser børn gennem sin nye børnebog, hvordan de kan overvinde negative tanker ved at bruge deres rationelle tanker og udfordre dem selv. Vi rummer instinktivt en række irrationelle fordomme, og børnene skal selv se, om der er hold i dem eller ej.

Line får en mango viser hans talenter og færdigheder til at kommunikere til en bred vifte i samfundet. Ikke kun studerende og eksperter, men også børn.

Phil zuckerman line får en mango wadskjær forlag
da_DKDansk