Bøger

Udgiv Din Bog

Udgiv Din Bog Hos Os!

Udgiv din bog hos os.

Vi vurderer manuskripter inden for alle genrer. 
Dog udgiver vi flest fagbøger og sagprosa, samt børnebøger, herunder oversættelser af illustreret ældre udenlandsk litteratur.

Modsat andre forlag, vurderer vi også ufuldendte manuskripter, i disse tilfælde er det dog obligatorisk at vedhæfte en synopsis. Har du skrevet et værk, der skal illustreres, så hjælper vi gerne med at finde den rette illustrator.

Indsend dit Manuskript!

Kommende Bøger

Med fem bogudgivelser fra 2019 til og med 1. kvartal af 2021, må man sige at vi har fået travlt. Wadskjær Forlag har pt gang i flere bogprojekter, som forventes udgivet i anden halvdel af 2021 & i løbet af 2022 og 2023.

I anden halvdel af 2021 udkommer følgende bøger:

Slægtsforskning & Biografier: Gå på rov i dit familietræ, Fortællinger fra Gudhjem.
Historie & Arkæologi: Sydstaternes Historie, Hvordan markere man et kolonialt jubilæum?
Romaner: Protokollens tjenere (historisk roman).
Børnebøger:
Oliver i Jægerstenalderen (genudgivelse i nye klæder), Bogen om dig og mig, Rejsen efter en helt, Moster løgnehistorier, Landet Fortilia, Den tabte julemagi, Hvad spiser enhjørninger?
Novelle samlinger: Himmelflugt.
Digtsamlinger: Mørke Paradis.

Derudover arbejder vi løbende på oversættelser af alle vores bøger. De første er oversat og der forhandles med udlandsforlag omkring udgivelsen af disse. 
Vi samarbejder desuden med et norsk forlag omkring at udgive deres bøger på dansk.

I løbet af 2021 forventer vi desuden at udgive vores to første bøger i serien Glemte Danskere.
I løbet af 2022 og 2023 udkommer desuden en populærvidenskabelig bog om malt og øl i forhistorien, en opskriftsbog med cheesecakes, en billedbog med fokus på fotografi fra Danmark, en roman om en indianer-shaman, en børnebog om en kritisk hamster, en taknemmelighedsdagbog, en digtsamling om kærestesorg, en psykologi bog, fire efterfølgere til Mosters løgnehistorier samt yderligere tre bøger til serien om de Glemte Danskere.

Udgivelser i 1. Kvartal 2021

da_DKDansk