Faglitteratur hos Wadskjær Forlag

Udgiv Faglitteratur hos os!

Udgiv din faglitteratur hos Wadskjær Forlag.

Vi er specialiserede i faglitterære publikationer og tilbyder alle tre typer af udgivelser til faglitteratur:
1) Forlagsudgivelse, 2) Fondssponsoreret udgivelse, 3) Selvudgivelse / Medudgivelse. 

Vi er isærdeleshed interesserede i at modtage manuskripter omkring arkæologi, historie og relaterede fag. Vi er ligeledes fokuserede på kunstbøger og bøger om kunst. Andre emner kan dog også være relevante for os. Alle fagbøger vil blive fagfællebedømte (peer-reviewed) for at sikre den højeste kvalitet af indholdet. 

Ved indsendelse af faglitteratur til Wadskjær Forlag er det en god idé, men ikke et krav, at gøre os opmærksomme på emnet, inden manuskriptet er færdigudarbejdet. På den måde kan vi have en beslutning klar allerede ved færdiggørelsen af teksten. 

Vi stræber efter at udgive ALLE specialer inden for arkæologi. Dette gælder i særdeleshed nye specialer, men også gamle specialer. Så har du et speciale liggende, som aldrig blev udgivet, så tøv ikke med at kontakte os.

arkæologisk litteratur Stonehenge Wadskjær Forlag udgiv faglitteratur

Tidsskrifter & Medlemsblade

Vi er meget interesserede i at samarbejde med museer og foreninger om at udgive årbøger, tidsskrifter, særudgivelser, medlemsblade m.m. Vi kan især spare jer på layout, grafik, tryk og omdeling. Desuden hjælper vi gerne med punkterne nævnt tidligere i denne artikel.

da_DKDansk