Forudbestil: 12 eventyr til tiden

kr. 300,00

Hardcover | Dansk
af: Frederik Villads

12 eventyr til tiden af Frederik Villads er en samling af eventyr med moderne tematikker. Det er eventyr om mangfoldighed og troen på sig selv fortalt i børnehøjde.

Forudbestil bogen nu og modtag den på udgivelsesdagen i februar 2023. 

12 eventyr til tiden er tolv tidløse fortællinger med moderne tematikker. Fortællinger fra magiske verdener, lande langt langt borte og dybt inde fra dyrejunglen.

Her møder vi en tryllende ræv, der skal lære at få selvtilliden tilbage. En dreng hvis øjne aldrig bliver tørre, men stadigvæk kan gøre gavn, selvom han ikke tror det. En hyperaktiv odder som finder ud af, at det der gør hende anderledes, kan hjælpe sin familie. Nyforelskede træer, der skal redde en forurenet sø, hvis de kan samarbejde. Sæbebobler, der gemmer på mystiske hemmeligheder – og meget mere.

Alt sammen fortællinger, der naturligt fremstiller forskellige familieformer, relationer, identiteter og etniciteter, som repræsenterer det samfund vi lever i, i dag.

Bogen lærer børn fra de er små, at de er gode nok som de er.

Lidt om Frederik Villads

Frederik Villads har været med til at skrive TV 2’s julekalender kometernes jul. Desuden har han skrevet ungdomsteater om svære
emner som skilsmissejul og online mobning. Nu er han så aktuel med de eventyr LGBT+ miljøet ville ønske det havde hørt som børn – som vi alle kan lærer noget af i dag.

Vægt0,5 kg
Størrelse17 × 24 × 1,5 cm
Forfatter

Frederik Villads

Forlag

Wadskjær Forlag

Illustrator

Libbe S. Bjerknæs

ISBN-nr

9788794162449

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

20. februar 2023

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

104

Illustrationer

Rigt illustreret i farver

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk