Tilbud

Adventskalender For Børn

DKK 280,00

Hardcover | Dansk

Bestil vores Adventskalender for børn, og få 4 af vores unikke børnebøger leveret og indpakket i god tid til 1. søndag i advent til en værdi af 560-725 kr. Du sparer 50-60%.

OBS ingen fortrydelsesret.

Målgruppen på bøgerne varierer fra 3-12 år. Skriv gerne alderen på børnene, så skal vi blande pakken bedst muligt derefter. Skriv også gerne, hvis i allerede har en eller flere af bøgerne, så vi går uden om disse. På samme måde, så vil vi også sørge for at pakke 8 forskellige bøger, hvis du vælger at købe to adventskalendere, eller hvis du vil prøve med et par af vores mysteriebøger i samme ordre.

Vores Adventskalender for børn vil indeholde 4 af følgende bøger:

SkurkAgurk klarer ærterne. Rigtig mange vendinger i det danske sprog bygger på frugt og grønt, så her møder du den heldige kartoffel, den hårde banan, kong gulerod og den lede rødbede. Hvad sker der hos grønthandleren om aftenen?

Line får en mango. Bogen lærer børn, at man ikke altid kan dømme mennesker på deres adfærd og udseende. Da der kan være underliggende ting, som man ikke kan se på overfladen. Det er første bind i Tolerance serien.

Bogen om dig og mig. Bogen er lavet som en introduktion til børn om de mange identiteter, vi hver især har. Emnerne er bl.a. race, køn, seksuel orientering, økonomisk status, handicap og religion. Det er andet bind i Tolerance serien.

Mosters løgnehistorie – om dengang hun gravede sig ned til Kina. Serien bygger på de røverhistorier forældre fortæller børn. I 1’eren graver moster sig hele vejen til Kina, en hård tur på 27 dage. I Kina vender alt på hovedet, fordi vi er på den anden side af jorden, så man skal have sugekopper under fødderne.

Mosters løgnehistorie – om dengang træerne groede ind i himlen. 2’eren i serien handler om den gang træerne groede ind i himlen. Der har mostet selvfølgelig også været oppe for at se, hvad der sker deroppe.

Rejsen efter en helt. Bogen handler om en pige, der er meget lille af sin alder og derfor ikke føler, hun kan leve op til den rolle, hun har fået tildelt i et teaterstykke – Helt. En dag bliver det for meget, og hun må flygte fra scenen, og hun lander i en Minecraft inspireret verden, hvor hun kan en masse, men lærer også, at hun kan en masse på egen hånd.

Oliver i jægerstenalderen. Bogen handler om en dreng, som er på tur og falder i Åmosen. Han bliver hevet op af en mand i skindtøj og er røget 6000 år tilbage i tid og skal nu lære hvordan livet var i jægerstenalderen. Vi kan afsløre, at det er toiletbesøgene, han har det sværest med.

Landet Fortillia. Bogen handler om Claraline, som bliver kaldt en bangebuks af sine brødre, og som helst bare vil læse i sine bøger. En dag finder hun en mystisk bog ved søen, og læser nogle latinske ord i den, hvorefter hun bliver suget ned i søen, og havner i Landet Fortillia. Et eventyrsland med en ond dronning, ulve, trolde, kæmpekrager og magi. Hun lærer også at hendes liv er mere tilknyttet dette sted, end først antaget.

Vægt 3 kg
Størrelse 30 × 20 × 10 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk