Tilbud

Adventskalender for Tweens & Teens

kr. 330,00

Hardcover | Dansk

Bestil vores Adventskalender for Tweens & Teens, og få 4 af vores unikke bøger leveret og indpakket i god tid til 1. søndag i advent til en værdi af 660-770 kr. Du sparer 50-60%. Bestil senest 15. november for garanteret levering til tiden.

OBS ingen fortrydelsesret.

Skriv gerne alder på barnet, og hvis i allerede har en eller flere af bøgerne, så vi går uden om disse. På samme måde, så vil vi også sørge for at pakke 8 forskellige bøger, hvis du vælger at købe to adventskalendere, eller hvis du vil prøve med et par af vores mysteriebøger i samme ordre.

Vores Adventskalender for Tweens & Teens vil indeholde 4 af følgende bøger:

At (over)leve med EN VELOCIRAPTOR SOM KÆLEDYR. En humoristisk bog for tweens, teenagere og barnlige voksne. Bogen leger med spørgsmålet om, hvordan det ville være at have en velociraptor som kæledyr i det 21. århundrede.

Skældyrsjægerne. En spændingsbog for børn i 9-13 års-alderen. Den er oprindeligt udgivet i Sydafrika under titlen: Pangolin Killers.

12 eventyr til tiden. Den første samling af eventyr med LGBTQ+ karakterer og relationer. Det er eventyr om mangfoldighed og troen på sig selv fortalt i børnehøjde.

Shamanens hemmelighed. Første bind i den historiske fantasy-trilogi. En fantastisk fortælling sat i den danske stenalder. 

Rejsen efter en helt. Bogen handler om en pige, der er meget lille af sin alder og derfor ikke føler, hun kan leve op til den rolle, hun har fået tildelt i et teaterstykke – Helt. En dag bliver det for meget, og hun må flygte fra scenen, og hun lander i en Minecraft inspireret verden, hvor hun kan en masse, men lærer også, at hun kan en masse på egen hånd.

Landet Fortillia. Bogen handler om Claraline, som bliver kaldt en bangebuks af sine brødre, og som helst bare vil læse i sine bøger. En dag finder hun en mystisk bog ved søen, og læser nogle latinske ord i den, hvorefter hun bliver suget ned i søen, og havner i Landet Fortillia. Et eventyrsland med en ond dronning, ulve, trolde, kæmpekrager og magi. Hun lærer også at hendes liv er mere tilknyttet dette sted, end først antaget.

Hva’ så, Homie! Historien om drengen Homie og hans bedste ven, Janus. En letlæselig børnebog for de ca. 8-13-årige, som også er tilladt voksne.

Vægt3 kg
Størrelse30 × 20 × 10 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Adventskalender for Tweens & Teens”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk