At samle på BESTIK

kr. 270,00

Hardcover | Dansk
Af: Elsemarie Døssing

At samle på bestik – Hvilke historier gemmer det på? af Elsemarie Døssing er den første i en planlagt bogserie med fortællinger om hverdagens brugsgenstande. Er du passioneret samler eller har din mor og bedstemor samlet på bestik er denne bog et must!

Bestik fortæller historier – særligt socialhistorie. Holder du af kulturarv, historiefortælling og hverdagslivet flettes det i denne bog sammen med forfatterens bestiksamlinger. Historierne fortælles igennem 4 generationer, startende med nutidens teenagers syn på bestik, og slutter af med hvad der gemte sig i skufferne hos oldemor.

Bogen er rigt illustreret med de beskrevne bestik, og indeholder bestikkataloget fra den tidligere sølvvarefabrik Horsens Sølv. Du finder tips og tricks til at holde sølv, pletsølv og rustfrit stål pænt de næste 100 år. Bogen dækker perioden fra da bestik bliver allemandseje for 100 år siden, til sølv bliver håbløst umoderne og frem til nutidens nostalgiske og bæredygtige tanker.

Et væld af fagpersoner har bidraget til bogen, At samle på bestik, bl.a. fra: Georg Jensen, Royal Copenhagen, Museum Kolding, Museerne i Fredericia, Horsens Sølvvarefabrik, Sølvkælderen og Skovs Antik.

Bæredygtig borddækning, bevar bestikket!

Vægt1 kg
Størrelse17 × 24 × 1 cm
Forfatter

Elsemarie Døssing

Forlag

Wadskjær Forlag

ISBN-nr

9788794162395

Serie

At samle på

Bind

1

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

1. december 2022

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

ca. 120

Illustrationer

Rigt illustreret i farver

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk