Tilbud

Bestialsk Bedrag

kr. 200,00

Softcover m. flapper | Dansk
Af: Jan Larson

Bestialsk Bedrag er en hæsblæsende og rystende spændingsroman af Jan Larson. Griskhed, terror og menneskeforagt sætter dagsordenen. Hvor et tilsyneladende uskyldigt møde mellem to grene af samme familie fører til et sandt familiedrama.

Danske Dan Borre nyder sit otium i det naturskønne Sydfrankrig. Her slog han sig ned en halv snes år tidligere, da han i sorg og mismod forlod det østafrikanske turistprojekt, han og hustruen havde drevet og grundlagt.  Uafhængigt deraf havde han dengang på opfordring af den amerikanske ambassade i Nairobi og grundet sit indgående lokalkendskab udført en hemmelig mission i Somalia. En somalisk terrorgruppe havde i hævnakt krydset grænsen til det nordlige Kenya og forgrebet sig på Dans og hustruens projekt. Hustruen var omkommet i flammerne, og hotellet var delvist nedbrændt.

Siden er familievirksomheden blevet bragt på fode. Dog med bestyrelsesformand Dan Borre i den primære rolle som passiv tilskuer fra pensionisttilværelsen i Frankrig. Dans hjerte banker ikke mere for projektet, og den traumatiske oplevelse vil ikke slippe sit tag i ham. Arrene er dybe, og skyldfølelsen stor.

Sønnen Ken, Generaldirektør i det franske udenrigsministerium i Paris med ansvar for Østafrika og Det Indiske Ocean, føler imidlertid, at tiden er inde til at trække de anselige værdier bundet i det kenyanske projekt tilbage til Europa.

Dan lader sig overtale og begiver sig tilbage til stedet med de smertefulde minder for at gennemføre hans og sønnens projekt. Dan må dog hurtigt erkende, at tingene ikke er, som de umiddelbart lader formode, og at han snarere er på vej til at stikke hovedet i en hvepserede.

Der er folk, der vil ham ondt. Spørgsmålet er, hvor langt de er villige til at gå for at fuldbyrde deres forehavende?

Anmeldelser:

Bogen har fået en fin lektørudtalelse fra Dansk Bibliotekscenter. “Med en tydelig viden om forhold i Afrika, skriver Jan Larson en nervepirrende spændingsroman, der trækker på politiske og internationale forhold. Hovedpersonens personlige overvejelser, giver bogen en psykologisk dybde… Der kan sammenlignes med store dele af fx Wilbur Smiths forfatterskab.

Lidt om Jan Larson

Bestialsk Bedrag er Jan Larsons trettende spændingsroman, der via Frankrig fører læseren ind i det urohærgede og terrorbetændte Østafrika. Jan Larson er bosiddende i Nice, Frankrig.

Vægt0,5 kg
Størrelse14,8 × 21 cm
Forfatter

Jan Larson

Forlag

Wadskjær Forlag

ISBN-nr

9788794491853

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

8. maj 2024

Omslag

Softcover m. flapper

Sideantal

236

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bestialsk Bedrag”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk