Tilbud

Bølgerne i himlen

kr. 170,00

Hardcover | Dansk
af: Ask Urheim & Silas Phillipson

Bølgerne i himlen er en smuk børnebog skrevet af vennerne Ask Urheim & Silas Phillipson. Ask har ydermere illustreret de fantasifulde tegninger til bogen.

Efter mødet med et voldsomt uvejr, mister Chafik sin tillid til verden, og beslutter sig for at blive i sin seng resten af livet. I et forsøg på at hjælpe, bygger hans far sengen om til et magisk skib. I det magiske skib tager han Chafik med på smukke og udfordrende eventyr.

Bølgerne i Himlen er en fantastisk fortælling om hvordan angst kan påvirke et ungt, uvidende væsen, og hvordan en forælder kan håndtere dette gennem fantasiens kraft.

Det er en unik fortælling, der udfolder koncepter, der ikke kan findes andre steder. Heriblandt hjertets fysiske og visuelt synlige funktion i mødet med angst. Ask formidler det abstrakte emne ’angst’ med en fantastisk og fantasifuld stil.

Forfatterne ønsker at børn skal have et sundt forhold til naturen, både med respekt og kærlighed til den.

Anmeldelser:

Dansk bibliotekscenter har skrevet en rigtig flot anmeldelse. De skriver: “Bogen formidler et aktuelt og universelt emne og hylder naturen og dens store betydning for os mennesker. Faren håndterer Chafiks krise på en opfindsom måde med medfølelse og fantasi. Tegningerne er unikke og passer lige ind i det eventyrlige univers.”

Silas Phillipson og Ask Urheim var i Go’ Morgen Danmark på TV2 tirsdag 22. august 2023, hvor de blev interviewet om tilblivelsen af børnebogen ”Bølgerne i himlen”.

Lidt om Ask Urheim & Silas Phillipson

Silas Phillipson (1997) og Ask Urheim (1997) er venner fra gymnasietiden, og har over mange år skabt børnebogen “Bølgerne i himlen“. Ask skal til at skrive speciale i antropologi mens han arbejder som illustrator, og Silas er uddannet klassisk pianist. Deres to kunstneriske håndværk smelter sammen i en fælles passion for historiefortælling, som deres bog er resultatet af. Asks smukke tegninger udstråler en inderlig følsomhed, som han bruger til at fange naturens skønhed og bogens fortryllende atmosfære. Silas’ klaverspil fanger bogens stemning og åbner en musikalsk dør ind til den verden, hvor begivenhederne udfolder sig. Begge forfattere lader sig inspirere af naturens enestående skønhed og dens dybe forbindelse til menneskelige følelser, hvilket er med til at give bogen sin eventyrlige dybde.

Vægt0,5 kg
Størrelse17 × 24 cm
Forfatter

Ask Urheim & Silas Phillipson

Forlag

Wadskjær Forlag

Illustrator

Ask Urheim

ISBN-nr

9788794162944

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Forpremiere

19. maj 2023

Udgivelsesdato

19. august 2023

Omslag

Hardcover/helbind

Sideantal

40

Illustrationer

Rigt illustreret i farver

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk