Bogen Om Dig Og Mig

kr. 150,00

Hardcover | Dansk
af: Dr. Lauren Wadsworth & Dr. Marcus Rodriguez

Bogen om dig og mig er lavet som en introduktion til børn om de mange identiteter, vi hver især har. Bogen er andet bind i en børnebogsserie, der fokuserer på tolerance-kultur. Første bog i serien er Line får en mango – bøgerne kan godt læses hver for sig.

1% af salget af Bogen om dig og mig doneres til Børne Cancer Fonden.
Vi Støtter Børne Cancer Fonden!

Køb og støt 2021 børne cancer fonden line mango wadskjær forlag

Identitetsrelaterede emner som race, køn, seksuel orientering og religion diskuteres meget i nutidens samfund. Denne lille søde børnebog er designet til at give børn mulighed for at finde sig selv på hver side. Håbet er at den vil kunne øge selvtilliden og selvrespekten for børn (og de voksne, der læser bogen), der er del af en identitetsminoritet, samt forståelsen hos dem der ikke er.

Der er netop en mangel på bøger, der hjælper forældre, lærere og terapeuter med at introducere og diskutere identiteter og vigtigheden af ​​at omfavne mangfoldighed. Forfatterne mener, at dette er afgørende for sundhedsudviklingen i en verden, der stadig lider under systemisk undertrykkelse og ønsker at give børn mulighed for at omfavne forskelle på trods af det stress, der kan være forbundet med dem.

Bogen introducerer kort og let forskellige identiteter. Teksten er skrevet i rim, og er suppleret af de smukke og detaljerede illustrationer, som giver den voksne mulighed for kort eller dybt at diskutere hver identitet, som er mere eller mindre relevant for, hvad barnet oplever i sit liv.

Læservejledning:

Vi har også udarbejdet en “læservejledning” med yderligere information og diskussionsspørgsmål. På den måde kan forældre og lærere både øge deres egen viden og skræddersy læringen til det eller de børn, de engagerer sig i. Vi er overbevist om, at den læring, som denne bog tilbyder, kan blive uddybet over tid, efterhånden som børn interagerer med bogen igen og igen.

Bogen er skrevet af Dr. Lauren Wadsworth og Dr. Marcus Rodriguez, illustreret af Shima Zarei, og oversat af børnebogsforfatter Andreas Valentin Wadskjær.

Anmeldelser:

Bogen har fået en flot lektørudtalelse fra Dansk Bibliotekscenter, som blandt andet skriver. “Bogen er flot illustreret i bløde og varme farver og med mange detaljer. Illustrationerne er udtrysfulde og fortæller fint historien om identitet, og om den verden vi lever i, som er fuld af diversitet og mangfoldighed…

1000boeger. Denne bog er en lille gave til alle børn – i en ganske simpel tekst og fremragende illustrationer fortæller den om forskellighed og repræsentation i børnehøjde...” Læs hele anmeldelsen her.

Børn i Byen. En lille ny børnebog med fokus på store emner som race, køn, seksuel orientering og religion.”

100Boeger1aar. “Det er en gennemført samtalestarter mellem forældre og børn omkring, hvor forskellige alle mennesker er, og den efterlod mig i en lille glædesboble, for den er bare så fin.” Læs hele anmeldelsen her.

Maria.blogger.wendt. En fin og lærerig måde at lære de små poder om forskellighed, respekt og accept. Hvad enten du har en anden hudfarve, eller begge forældre er af samme køn...” Læs hele anmeldelsen her.

Lidt om Lauren & Marcus

Dr. Lauren Wadsworth er grundlægger og direktør for Genesee Valley Psychology. Hun brænder for at fremme mangfoldighed og inklusionsindsats. Dr. Marcus Rodriguez er adjunkt i psykologi ved Pitzer College. Han er også klinisk direktør for Boston Child Study Center.

Vægt0,5 kg
Størrelse17 × 24 × 0,5 cm
Forfattere

Dr. Lauren Wadsworth & Dr. Marcus Rodriguez

Forlag

Wadskjær Forlag

Illustrator

Shime Zarei

Oversætter

Andreas Valentin Wadskjær

ISBN-nr

978-87-94162-05-0

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

30. september 2021

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

34

Illustrationer

Rigt illustreret i farver

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk