Tilbud

Den Tabte Julemagi

kr. 100,00

Hardcover | Dansk
af: Maria Becher Jørgensen

Den tabte julemagi er en julekalenderbog i 24 kapitler skrevet af Maria Becher Jørgensen. De magiske illustrationer er udført af Charlotte T. Frobenius.

OBS 1. oplag af “Den tabte julemagi” er nu udsolgt. 2. oplag er klart til afsending fra forlaget 26. november 2022.

Pst… Vil du høre en dejlig julehistorie? Om en hemmelig nisseby? Og om deres tabte julemagi?

Så sæt dig godt til rette, så fortæller jeg om nissebyen Nisserup, som ligger gemt i hybenroserne lige nede ved stranden. Her bor nissedrengen Freddy med sin familie og sine gode venner. Men… ikke alt er godt i den lille nisseby. Gammelfar har nemlig mistet sin julemagi. Det betyder, at nissehuerne er sorte i stedet for røde, alle julekuglerne er grå, så juletræet ser frygtelig kedeligt ud, og nissernes utømmelige pose med ris er tom – så de ikke kan få risengrød. Som tiden gik, vænnede nisserne sig til det. Nisserup var blevet grå og kedelig at se på, men nisserne holdt ud og holdt sammen. Sådan har det nu været i 30 år.

Hvert år i december kommer der nisser fra nær og fjern med magisk te, der skal prøve at hjælpe Gammelfar med at få sin magi tilbage. Men intet har virket endnu…

En dag finder Freddy en flaskepost på stranden. Den indeholder en opskrift på en magisk lakrids-te. Freddys mor og far kan ikke hjælpe med at lave teen, så Freddy må få hjælp af ræven Rana og sin gode ven Ninni. Følg med i Freddys jagt på ingredienserne til den magiske te, og kig ind i hans liv i Nisserup. Mon han kan redde julemagien tilbage?

Vægt0,5 kg
Størrelse17 × 24 × 1 cm
Forfatter

Maria Becher Jørgensen

Forlag

Wadskjær Forlag

Illustrator

Charlotte T. Frobenius

ISBN-nr

9788794162142

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

24. oktober 2022

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

150 sider

Illustrationer

Rigt ilustreret i farver

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk