Den søde vej til nærvær og glæde

kr. 230,00

Hardcover | Dansk
Af: Eve Bengta Lorenzen

Den søde vej til nærvær og glæde – Desserter for livet af Eve Bengta Lorenzen kombinerer sagprosa og kogebog. Den giver dig dermed både noget til krop og sjæl.

Denne bog vækker glæden og kreativiteten gennem enkle og overkommelige opskrifter på lækre desserter. Til hver opskrift knytter der sig en lille fortælling, der inviterer ind i en verden, hvor det ikke er det perfekte det handler om, men derimod hvad der kan være muligt, på trods af følelser af træthed eller utilstrækkelighed.

Opdag intelligent trøstespisning og hvad det virkelig er, kroppen har brug for, når det hele er for meget.

Bogen tager dig med såvel i forfatternes køkken som på besøg på hendes retrætesteder. Du bliver præsenteret for en “stik af fra opvasken kage”, en tilbagelænet brødtorte, en indisk Kheer, mandelkage fra klosteret og den himmelske maracuja dessert fra Madeira. Alle opskrifter er nemme at gå til.

Desserter for livet er andet og mere end en opskriftbog. Det er en bog, der introducerer selvomsorg på en måde, der viser hvordan omsorgen starter hos dig selv, og hvordan den udvides til mennesker omkring dig. Og det er en bog der tænder livsgnisten og viser dessertvejen til et liv med en dybere form for sødmefyldthed.

Omtaler:

Bogen har fået en lektørudtalelse fra Dansk Bibliotekscenter, som blandt andet skriver: “Gå i køkkenet og find selvomsorg og glæde ved at skabe og nyde lette desserter. Bogen henvender sig særligt til dem, der er ramt af underskud i form af stress, kroniske smerter el. lign.” 

Ude&Hjemme bragte en omtale af bogen 6. juli 2022.

Hendes Verden kalder Eves bog “En god bog” og “En opskrift på glæde.”

Helsingør Kommunes biblioteker skriver “’Den søde vej til nærvær og glæde’ byder på stribevis af dessertopskrifter, men i lige så høj grad opskrifter på livsglæde.” Læs hele omtalen her.

Lidt om Eve Bengta Lorenzen

Eve er CFM UMass certificeret mindfulness-lærer og ernæringsterapeut. Bogen baserer sig på Eves mangeårige erfaringer som underviser på kurser, retræter og forskningsprojekter.  Eve er desuden forfatter til en række bøger om mindfulness, sårbarhed og selvomsorg.
Vægt0,55 kg
Størrelse17 × 24 cm
Forfatter

Eve Bengta Lorenzen

Forlag

Wadskjær Forlag

Fotograf

Gitte Skjold Resling

ISBN-nr

9788794162234

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

1. november 2022

Omslag

Hardcover/helbind

Sideantal

ca. 100

Illustrationer

Rigt illustreret i farver

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Den søde vej til nærvær og glæde”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk