Tilbud

Det Gode Liv & Hvor Flygter Man Hen?

(4 kundeanmeldelser)

kr. 350,00

Hardcover | Dansk
Af: Zanna Ibina Worsøe & Line Rosenberg Schmidt

Vejen til det gode liv & Hvor Flygter Man Hen, Når Man Vil Væk Fra Sig Selv? er biografiske selvhjælpsbøger skrevet af henholdsvis Zanna Ibina Worsøe og Line Rosenberg Schmidt.

Vejen til det gode liv

Vejen til det gode liv er Zannas livsvandring. Den vil vise dig hendes positive tilgang trods den modgang, hun har mødt. Hun er enlig mor, ramt af kroniske smerter, hun har oplevet overgreb, mobning og mødt systemet på godt og ondt. En dag fik hun dog nok af offerrollen. Med små ændringer begyndte hun at lære sig selv og sin kerne at kende. Hun begyndte at vælge det gode og lade lyset skinne mere ud. Det er et valg man må træffe. Igen og igen, hver eneste dag. Hvordan det er muligt, vil du kunne blive inspireret til i denne bog.

Min livsfilosofi i dag er, at vi ikke altid vælger livets lort – men vi vælger selv, hvordan vi vil forholde os til den. Og de valg, vi træffer gennem vores livsvandring, vil være med til at definere, hvem vi er. Jeg plejer at sige, at jeg har en mission om, at når jeg – gammel og grå – sidder i gyngestolen på verandaen og ser på mit livsmaleri, vil jeg kunne glæde mig over den mangfoldighed af farver, der er derpå, og nyde, at det er klare og lyse farver. Der vil naturligvis også være mørkere nuancer i maleriet, men det er kun godt, for uden mørket ses lyset ikke klart. Det vigtige er, at hovedparten er lyst og smukt. Og det er et valg, jeg træffer.”

Så følg med på hendes livsvandring og lad hendes livshistorie og hendes erfaringer vise dig, at der er en vej fra mørket ud i lyset. Vejen til det gode liv.

Hvor Flygter Man Hen, Når Man Vil Væk Fra Sig Selv?

Line Rosenberg Schmidt fortæller i denne bog sin personlige historie om at leve et liv med angst og depression. Det er et modigt og sårbart indblik i den smertefulde tilstand, man bliver sat i, som psykisk syg.

På trods af det tunge emne er det også en bog fuld af håb og troen på en god fremtid. Om at lære sig selv at kende på ny og acceptere livet på de vilkår, det giver. Om skrøbelighed og styrke. Den beskriver oplevelsen af at blive indlagt på en psykiatrisk afdeling, alle de tanker, der kører i hovedet, når man er syg, og hvordan forfatteren har hjulpet sig selv videre. På den måde kan den give andre i samme situation én at spejle sig i.

I bogen findes også brugbare og praktiske anvisninger til både den psykisk syge, men lige så vigtigt også til de pårørende. Bogen henvender sig derved til et bredt publikum, for hvem det vil være gavnligt at vide, hvordan det kan føles at være ramt af depression og angst. Undervejs i bogen rettes også en skarp kritik af den behandling man med en ”usynlig” sygdom, mange steder, får i systemet.

Vægt1 kg
Forlag

Wadskjær Forlag

4 anmeldelser af Det Gode Liv & Hvor Flygter Man Hen?

 1. Bogens liv (verificeret ejer)

  Det er uden tvivl en fantastisk debut fra hendes side!

 2. Dansk Bibliotekscenter (verificeret ejer)

  Det er velskrevet og tankevækkende fortælling, om hvordan man selv kan være med til at præge sit liv på trods af modgang og smerter.

 3. Dansk Bibliotekscenter (verificeret ejer)

  Velskrevet bog i dagbogsform, som personligt og hudløst ærligt beretter om livet med psykisk sygdom gennem otte år. Man kommer helt tæt på forfatterens kamp for at overvinde sygdommen, bryde tabuet omkring angst og depression og stoppe stigmatiseringen.

 4. Lydboghylden (verificeret ejer)

  Vejen til det gode liv er en vigtig fortælling om, at man selv med kroniske smerter, kan vælge at fokusere på lyspunkterne i livet.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk