Dora Delt I To

DKK 300,00

Hardcover | Dansk
Af: Ole Gadegaard Frandsen

DORA DELT I TO af Ole Gadegaard Frandsen er en anderledes kærlighedsroman om skæve eksistenser. Et univers med magi og masser af erotik, på sin helt egen måde. 

”…er det Dora? Mit hjerte begynder at banke. Nej. Det er noget helt, helt andet. Og så alligevel ikke. Den der lukker op, er en lav skabning på en meters højde, vil jeg tro. Det er en halv krop. Det underste af en kvindekrop, skåret af lidt under navlen. Et par flotte, gyldne ben under et hofteparti, dækket af et par kongeblå trusser af et skinnende, glat stof. Over hofterne en plan og glat, huddækket flade.

Jens, en førtidspensionist på 55, er på vej hjem til sin barndomsby. Han skal finde Dora. Et flygtigt minde fra hans fortid. Men er det muligt at finde sammen med Dora, så mange år efter?
Det er ikke så ligetil. Dels driver hun nu et bordel, i deres barndomsby Østervad. Og ikke mindst, er hun delt i to dele. En overkrop, der triller rundt i kørestol og styrer tingene med fast hånd. Og en underkrop, der strejfer rundt i bare ben og silketrusser. Jens allierer sig med Doras underkrop, og når den har fri fra bordellet, går de ture på kirkegården og i omegnen. På deres ture viser et genfærdsægtepar sig og beretter deres spændende historie, for at de levende skal drage lære af den. Men hvilken lære? Og hvorfor er Dora delt i to?

Omslaget er illustreret af Gonzalo Vento.

Omtaler:

På bogens udgivelse, d. 13. august 2021, udkom en artikel i Skive Folkeblad under titlen: “Præstesøns absurde bog har rødder på Skiveegnen“.

Ole er desuden blevet interviewet til en artikel til “Bogmarkedet“. Den udkom 27. august 2021 under titlen “Ole Gadegaard Frandsen skriver bøger på sin egen måde.”

Lidt om Ole Gadegaard Frandsen

Ole Gadegaard Frandsen er pensioneret dansklærer og litteraturelsker. Han forsøger at skrive sin syrede og skæve og ret erotiske historie så medrivende, at læseren køber dens højst besynderlige præmisser.

 

Vægt 0.55 kg
Størrelse 14.8 × 21 cm
Forfatter

Ole Gadegaard Frandsen

Forlag

Wadskjær Forlag

ISBN-nr

978-87-94162-02-9

Udgave

Første

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

13. august 2021

Omslag

Hardcover/helbind

Sideantal

260

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk