Drømme kender hjertets slag

kr. 270,00

Hardcover | Dansk
Af: Lislotte Jørgensen

Drømme kender hjertets slag – En psykologisk forståelse af senfølger efter overgreb er en bog af Lislotte Jørgensen. Det er en spirituel performancebiografi. Den er både faglitteratur og skønlitteratur. Poesi og prosa. Og ikke mindst drøm og virkelighed. Bogen henvender sig til drømmere i alle aldre. Den henvender sig også til mennesker, der er interesserede i at forstå, hvordan overgreb sætter spor i både krop og sind.

DRØMME KENDER HJERTETS SLAG er en poetisk prosafortælling. Den giver et medfølende indblik i, hvordan man kan håndtere overgreb med bevidsthed og intuitiv styrke gennem en narrativ praksis.

Vi følger Almas udvikling fra hendes himmelske undfangelse op gennem barndom og ungdom. I hendes søgen efter at forstå sammenhængen mellem alt liv. Omdrejningspunktet er at skabe mening i den lille personlige fortælling ved at forstå den som en del af en større kulturel fortælling.

Fortællingen knytter et personligt overgreb i barndommen sammen med hele den nutidige kulturs overgreb på naturen og på de mennesker, der lever i pagt med naturen.

Barndommens gordiske knuder af sammenfiltrede tråde af følelsesmæssigt kaos bliver i ungdommen systematisk redt ud, forarbejdet og brugt til at væve nye livsmønstre med fine tråde af psykologisk, spirituel og naturvidenskabelig viden sammen med både personlige oplevelser og almenmenneskelige erfaringer.

Fortællingen bæres af en aldrig svigtende tro på at finde følelsesmæssig og spirituel klarhed i det kaos, der til tider eksisterer i et sind som følge af overgreb i barndommen.

Vores tankemønstre er en social konstruktion. Og den delvis selvbiografiske roman er en fortælling, hvor hovedpersonens projekt er at dekonstruere den kulturelt indlærte erfaring for i stedet at lytte til sanserne, drømmenes, kroppens og poesiens sprog i labyrinter af lys.

Omtaler:

Kristeligt Dagblad omtaler bogen i en stor portræt artikel om Lislotte under titlen. “Hvis vi lærer at lytte til træerne igen, får vi måske uskylden tilbage.” Læs hele artiklen her.

Lidt om Lislotte Jørgensen

Lislotte Jørgensen er lektor i dansk og psykologi, uddannet spirituel psykoterapeut, kraniosakralterapeut og mindfulinstruktør. Derudover er hun autodidakt billedkunstner, og har selv illustreret forsiden til sin bog.

Vægt1,2 kg
Størrelse14,8 × 21 cm
Forfatter

Lislotte Jørgensen

Forlag

Wadskjær Forlag

ISBN-nr

9788794491594

Udgave

1. udgave

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

15. februar 2024

Omslag

Hardcover/helbind

Sideantal

300 sider

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Drømme kender hjertets slag”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk