Tillykke – du har fået menstruation

kr. 200,00

Hardcover | Dansk
Af: Laura Grubb

Tillykke – du har fået menstruation er en guide til unge piger, forældre og undervisere om at få den første menstruation. Bogen er skrevet af hormon- og cyklusvejleder, Laura Grubb.

Er du en ung pige, som netop har fået din første menstruation – eller er den lige på trapperne?

Din menstruationscyklus er din indgang til livet som kvinde, og den kan hjælpe og støtte dig igennem livet. Hvis du altså forstår den. Det vil den her guide hjælpe dig med. Du vil efter at have læst bogen have et sundere og mere naturligt forhold til din menstruationscyklus, og være glad for din menstruation. Det vil styrke dig resten af livet, hvor du kan leve uden skam og bekymringer omkring din menstruationscyklus.

Guiden henvender sig til piger, forældre og undervisere af både piger og drenge.

Bogen forklarer hvordan menstruationscyklussen fungerer og hvordan en ung pige kan bruge den som et aktiv i sit liv. Læseren vil også blive guidet igennem potentielle udfordringer i menstruationscyklussen og hvordan hun kan undgå dem.

Anmeldelser:

Magasinet Helse kalder værket for “En hyldest til kvinders menstruation”, og skriver. “Hvis kvinder tænker på deres menstruation som besværlig, ubelejlig og måske endda lidt skamfuld, er der hjælp at hente i denne fejring af menstruationscyklussen, som er målrettet unge kvinder omkring deres første menstruation. Forfatteren beskriver menstruationen som en ledesnor og vejleder gennem livet, der giver kvinden mulighed for at lære sin krop at kende og få en bedre adgang til intuitiv indsigt. Desuden gives redskaber til at styrke sin hormonelle balance ved at tilrettelægge kost og livsstil hensigtsmæssigt. Og få mere ud af sit liv.

Kristines bogbase har skrevet en rigtig flot anmeldelse af Lauras værk. “Dette er bogen jeg ville ønske alle unge med et biologisk kvindekøn fik foræret ved den første menstruation. Den er så fin og ren i sin gennemgang af cyklus at læseren føler sig kærligt og omsorgsfuldt taget med på rejsen. Samtidig har den humor.” Læs hele anmeldelsen her.

Hjernebiblioteket giver sin varmeste anbefaling til bogen. “Denne bog er først og fremmest beregnet som en guidebog til den allerførste menstruation. Til gengæld kan den sagtens læses af alle andre, der har en menstruationscyklus, uanset hvor gammel man er ❤️ Det er et virkelig simpelt, men helt genialt værktøj, til at forstå sig selv bedre ❄️🌦️⛅️☀️ Bogen har min varmeste anbefaling, og jeg kan kun opfordre jer til at læse den.” Læs hele anmeldelsen her.

Aut. sygeplejerske & naturopat, Stephanie von d’Ahé Grau anbefaler også bogen. ““Tillykke du har fået menstruation” en rigtig fin brugbar og guidende bog… den burde alle unge piger og deres mødre eje💕

Lidt om Laura Grubb

Laura er hormonyogainstruktør og hormon- og cyklusvejleder. Hun står bag “Hormonyoga for kvinder”-platformen. Hun har mærket på egen krop, hvad det vil sige at have en hormonubalance, og det var af den årsag, at hun udviklede “Hormonyoga for kvinder”.

Vægt0,5 kg
Størrelse17 × 24 × 1 cm
Forfatter

Laura Grubb

Forlag

Wadskjær Forlag

ISBN-nr

9788794162814

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

17. november 2023

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

ca. 100

Illustrationer

Rigt illustreret i farve

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tillykke – du har fået menstruation”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk