At (over)leve med en velociraptor som kæledyr

kr. 170,00

Hardcover | Dansk
Af: Mette Møller

At (over)leve med EN VELOCIRAPTOR SOM KÆLEDYR af Mette Møller er en humoristisk bog for tweens, teenagere og barnlige voksne. Bogen leger med spørgsmålet om, hvordan det ville være at have en velociraptor som kæledyr i det 21. århundrede. 

Bor du på en almindelig dansk vej?
Så gør du klogt i at have en kotelet med i baglommen, når du går tur!

Anders på 13 år får et æg tilsendt fra sin onkel i Sydamerika. I ægget gemmer sig en velociraptor, som Anders kalder for Velus. Velus elsker at lægge sig i bagholdsangreb i kælderen, høvle skæl af sin numse med et rivejern og jage sit bytte i nabolaget. Den er samtidig pyntesyg og ekstremt selvoptaget. Alt, hvad den dræber, ender på kompostbunken i baghaven, som er begyndt at lugte. Det generer naboerne, som desuden undrer sig over det to-meter høje hegn, som Anders’ far har rejst omkring familiens grund. De naboer, der kommer forbi og klager, har det dog med at forsvinde, og at dømme efter Velus’ veltilfredse smasken har den uden tvivl en blodig klo med i spillet.

Hvad skal Velus lære for at passe ind i et moderne liv i en dansk forstad, og hvordan skal Anders og hans forældre (over)leve med en velociraptor som kæledyr?

Bogen giver et anderledes bud på et populært emne (dinosaurer) inden for børnebogslitteratur. Det er en sjov historie om en rovdinosaur med en lidt aparte personlighed.

Lidt om Mette Møller

Mette Møller har en ph.d. i retorik med speciale i humor og har forsket i blandt andet politisk humor og skrevet for Videnskab.dk.

Vægt1 kg
Størrelse14,8 × 21 cm
Forfatter

Mette Møller

Forlag

Wadskjær Forlag

Illustrator

Gonzalo Vento

ISBN-nr

9788794162593

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

6. oktober 2023

Omslag

Hardcover

Sideantal

76

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “At (over)leve med en velociraptor som kæledyr”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk