Er Det Ikke En Voksenting?

(1 kundeanmeldelse)

kr. 200,00

Hardcover | Dansk
Af: Andreas Tofte Bøndergaard

Er det ikke en voksenting? forsøger at forbinde de udfordringer, forfatteren, Andreas Tofte Bøndergaard, selv mødte ved start af virksomhed i en alder af bare 15 år. Bogen inkluderer de tips og tricks, han fik med på sin rejse som ung iværksætter.

Titlen referer til Andreas’ klassekammerats reaktion til, at han havde startet sin virksomhed, og den definerer rammen for bogen. Igennem denne problemstilling, tager Andreas læserne med på en rejse i en ung iværksætters verden.

Hovedformålet med bogen er at fortælle andre unge, om de muligheder de har for at starte virksomhed. Desuden at fortælle, både unge og ældre, om de omkostninger – økonomiske såvel som personlige – og resultater, det har at starte virksomhed i en ung alder.

Andreas har skrevet bogen med praktiske og konkrete eksempler for iværksætteren, der skal til at starte en virksomhed. De konkrete eksempler kan med fordel  bruges til at drage paralleller til læserens egne oplevelser og problemstillinger.

Lær af dine fejl

Modsat mange andre håndbøger, forsøger Andreas at nuancere historien og bevidne om de fejl, han selv begik og lærte af. Heriblandt møder med kunder, moms, markedsføring, og hvordan man bliver taget seriøst. Fejl og læring spiller dermed en betydelig rolle i bogen. Forfatteren påpeger og eksemplificerer gerne sine egne fejl og opdagelser, så andre kan lære af dem og undgå at begå dem. Samtidig forsøger han at skabe en mere tolerant fejlkultur. For fejl er det, man lærer bedst af, selvom man helst gerne vil undgå at begå dem! Som med udviklingen af et perfekt produkt gælder det ligeledes for din iværksætterrejse, at du må kende udfordringerne, før du kan finde løsningerne.

Andreas ønsker igennem bogen at motivere unge mennesker til at skabe deres egne karriereveje. Samtidig ønsker han at give et realistisk blik på elementerne og få læseren til at forstå, at et aktivt tilvalg automatisk betyder passive fravalg.

Uanset, om man er garvet iværksætter eller uerfaren grønskolling, giver bogen et billede af fejl, læring og overvejelser, som man står i som iværksætter.

Omtaler:

Bogen har fået en fin lektørudtalelse fra Dansk Bibliotekscenter, som blandt andet skriver: “Sympatiske og imponerende ord fra en ung iværksætter, som jeg tror kan inspirere andre til også at turde tage springet og blive iværksætter.”

4. august 2021 var Andreas i Go’ Morgen Danmark i forbindelse med udgivelsen af bogen. “Man behøver ikke at være voksen for at starte virksomhed, og det er helt okay at begå fejl. 17-årige Andreas Bøndergaard har startet virksomheder, siden han var 15 år.” Se afsnittet her.

20. maj 2021 gæstede Andreas DR P4 Sjælland.

8. maj 2021 bragte Dagbladet / Sjællandske medier en artikel om Andreas’ bog Er det ikke en voksenting? “Andreas Tofte Bøndergaard har en bog på vej, og det er de færreste, der udgiver deres første bog som 18-årig. Men Andreas er heller ikke som de fleste.” Læs hele artiklen her.

7. august 2021 bragte Dagbladet / Sjællandske medier endnu en artikel i forbindelse med udgivelsen af Andreas’ bog. Læs hele artiklen her.

I juni 2022 bragte Karrieren et stort portræt af Andreas. “Andreas har trods sin unge alder allerede godt i gang med sin karriere. Når de jobs man vil have ikke er der, må man selv skabe dem. Derfor har han allerede som 15-årig skabt en virksomhed, samt startet yderligere virksomheder op og skrevet og udgivet en bog.” Læs hele portrættet her fra side 54.

Lidt om Andreas Tofte Bøndergaard

Andreas Tofte Bøndergaard stiftede sin første virksomhed Atofte i januar 2019, som bare 15-årig. Her har han siden hjulpet kunder med hjemmesider og markedsføring, sideløbende med studie på handelsgymnasiet Niels Brock i København.

Vægt0,5 kg
Størrelse170 × 240 cm
Forfatter

Andreas Tofte Bøndergaard

Forlag

Wadskjær Forlag

ISBN-nr

978-87-94162-01-2

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

6. august 2021

Omslag

Hardcover

Sideantal

ca. 110 sider

Illustrationer

Sort/hvid

1 anmeldelse af Er Det Ikke En Voksenting?

  1. Dansk Bibliotekscenter (verificeret ejer)

    Sympatiske og imponerende ord fra en ung iværksætter, som jeg tror kan inspirere andre til også at turde tage springet og blive iværksætter.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk