Tilbud

Erfarne Digtere Serie

kr. 350,00

Hardcover | Dansk
Af: M. Andersen, M. Bo & O. Harsem

Erfarne Digtere serien består af de tre digtsamlinger KærLIVhed, Snart brister alt og Ensom Sejler af tre erfarne digtere. KærLIVhed er en digtsamling med 100 digte af Morten Andersen. Digtene er stressforbyggende læsning i en verden, hvor kun du er til stede. Snart brister alt er en digtsamling om en krisetid, der kalder på opbrud og handling. Digtsamlingen er skrevet af fotograf og kunstner Morten Bo. Ensom Sejler begynder på fragtskibets dæk og i hjertet af sjælen. Det er forfatterens fortælling, hvor kærligheden, både fundet og forsvundet, udforskes.

KærLIVhed

Du elsker dit liv. Du elsker alt det, du har opnået – måske på trods. Samtidig lever du i en verden, hvor tempoet aldrig har været højere.
Samtlige medier har konstante deadlines, og du når aldrig at fordøje, hvad du tager ind, før det næste kræver at komme ind i din hjerne. Krav fra din partner, din chef, din nabo – krav om emner og ting, du skal forholde dig til.

Aldrig er der nogen, der kræver eftertanke.

KærLIVhed er din vej til refleksion i et rum, hvor du kan genkende dig selv i digtene, hvis du giver dig selv lov. En lomme hvor du kan forholde dig til andet, end det andre kræver af dig. En stopper af tid i en verden hvor alt går uendeligt stærkt.

Snart brister alt

En poetisk ballet om jordens skønhed og paradisets forfald, her danser den døde under loftet med engle, her trædes på snegle. Digt om en krisetid, der kalder på opbrud og handling, om utrøstelig smerte og smertefri død.

Snart brister alt er verden set fra himlen og stjernerne fra bunden af en tørlagt brønd. Et vådeskud med en parabellum mod tidens paradoks. Et poetisk opråb til den unge, der tvivler, at der findes en vej og til den aldrende synder, at han er tilgivet.

Ensom Sejler

Forfatteren, som ung sømand, tager sine første skridt ind i en verden fyldt med liv og tro. Gennem vers og rytmer reflekteres over livets rullende bølger og det mørke dyb. Troen og tvivlen på Gud danser side om side på disse sider.

I en symfoni af ord bevæger digtene sig gennem sjælens dale og tinder. Naturen og dens skønhed spejles i kærligheden og harmonien mellem skaberværket. Himmelen og helvede er mere end ord; de er universelle oplevelser i dette poetiske landskab.

Slutteligt kaster digtsamlingen lys over livets mysterier og dødens gådefulde nærvær, set fra ateistens perspektiv. I ordene og tankerne finder vi ikke blot en sømands rejse, men også en rejse gennem sjælen, hvor tro, tvivl, kærlighed og håb forvandles til poesi og eftertænksomhed.

Vægt1,2 kg
Størrelse15,5 × 23 × 2 cm
Forfatter

Morten Bo. Morten Andersen & Olaf Harsem

Forlag

Wadskjær Forlag

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

15. november 2023

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

40-56

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Erfarne Digtere Serie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk