Forudbestil: Født leder

kr. 300,00

Hardcover | Dansk
Af: Jørgen Kvist

FØDT LEDER – TI ANSIGTER PÅ NUTIDIG LEDELSE er en ledelsesbog af Jørgen Kvist. Bogen er til dig, der er leder og har brug for ny inspiration. Dig, der overvejer at blive leder. Dig, der ikke orker at læse flere teoretiske ledelsesbøger. Dig, der har brug for ferielæsning eller en receptionsgave.

Forudbestil bogen nu, og modtag den på udgivelsesdagen d. 3. sep. 2024. OBS fordi der er så længe til bogen udkommer, bliver vi nødt til at opkræve betalingen med det samme.

Ti visionære ledere deler deres unikke bud på, hvad der er god ledelse, og hvad der skaber resultater. De kender teorierne og udlever dem i praksis. Fra hver deres kontekst gør de sig refleksioner over deres handlinger og deler ud af erfaringer. Gennem ti dybdegående samtaler får vi sat ansigter på overvejelser og dilemmaer i lederrollen. På tværs af sektorer og personligheder er de ti ledere enige om, at ledelse er at have menneskers (arbejds)liv i sine hænder. Men hvordan lever man op til det ansvar i praksis?

Med ”Født leder” får du en masterclass i lederskab gennem de livlige erfaringer og indsigter fra ledere inden for civilsamfundet, den offentlige sektor, og den private sektor. En unik chance for at lære af de mest engagerede og inspirerende ledere uden de store omkostninger ved en formel uddannelse.

”Født leder” bryder med traditionelle ledelsesbøger ved at fokusere på det praktiske og etiske i ledelse. Den er et must-have for enhver, der er fascineret af ledelse og ønsker at dykke ned i autentiske ledelseserfaringer. Det er en kilde til inspiration for enhver, der søger at udvikle sit lederskab.

Ti ansigter

Ledelse er ofte tørt stof. Her er det tilgængeligt med personer, ansigter og erfaringer i et lettilgængeligt format. I en lækker og smuk bog, hvor der er super billeder og en grafik, der er kælet for.

Kendte og mindre kendte ledere, der alle har ansvarsfulde positioner i forskellige kontekster, medvirker i bogen. Det gælder bl.a. Lea Korsgaard (Zetland), Torben D. Nyholm (Arla Foods), Charlotte B. Thomassen (DGI), Henriette Laursen (KVINFO) m.fl.

Vægt0,5 kg
Størrelse14,8 × 21 × 2 cm
Forfatter

Jørgen Kvist

Forlag

Wadskjær Forlag

ISBN-nr

9788794557054

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

3. sep. 2024

Omslag

Hardcover

Sideantal

212 sider

Illustrationer

Rigt illustreret i farver

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Forudbestil: Født leder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk