Født til fiasko

kr. 270,00

Hardcover | Dansk
Af: Pete Williams

Født til Fiasko – en social tabers lange vandring er Peter Williams hudløst ærlige fortælling om en opvækst i et barsk miljø i London. Hvor ingen troede på, han nogensinde ville blive andet end endnu en kriminel bølle. Og en fortælling om at arbejde som roadie for blandt andre Sex Pistols og Smokie. Køre Europa tynd i lastbil. Være eftertragtet britisk DJ på danske diskoteker i 80’erne. Få et barn i Danmark og kæmpe en bitter kamp om forældremyndigheden. Og trods alle odds lande i en tryg, kærlighedsfuld og sikker havn i sidste halvdel af livet.

Som blot 11-årig bliver Peter Williams arresteret for første gang. Han er vokset op i et havnekvarter i 60’ernes London, og det var den sikre vej til en kriminel løbebane. Selv hans forældre var overbeviste om, at Peter ville ende bag tremmer. Et nyt socialt eksperiment for unge kriminelle i London i 1974 blev imidlertid et vendepunkt for den unge Peter, der godt nok stjal et pengeskab under sit ophold på The Hammersmith Teenage Project, som det sociale eksperiment blev døbt, men som også kom på en strabadserende vandretur, der ændrede hans livssyn.

I september 2018 gik han samme vandretur. Han vidste ikke helt hvorfor, måske for at ære en nylig afdød medarbejder på The Hammersmith Teenage Project, der troede på ham i Peters unge år og hjalp ham bort fra den ellers udstukne vej til et liv bag tremmer? Måske for endnu bedre at forstå, hvem han var? I så fald lykkedes det. For første gang nogensinde slap Peter Williams nemlig sin evige anklage mod sig selv over at have brugt alt for meget af sit liv på vrede, slagsmål, opgør og vold, og i stedet lod han sin underbevidsthed tilgive ham.

Omtaler:

Adresseavisen Syddjurs skrev 14.02.24 om Petes lange vandring fra pengeskabstyv og punk-roadie i London til et lille hus på Djursland. “Pete Williams’ bemærkelsesværdige livshistorie er som hentet ud af en dramatisk roman – en rejse fra en barsk opvækst i 60’ernes London til at finde kærlighedens tryghed i livets anden halvdel… I sin netop udgivne selvbiografi, ’Født til Fiasko’, fortæller Pete Williams hudløst ærligt om sin opvækst, hvor oddsene var imod ham fra starten. Ingen troede, at han ville undslippe den forudbestemte skæbne som endnu en kriminel bølle. Dog viser hans utrolige rejse, at selv fra de mest ugunstige omstændigheder kan man finde sin vej til lykke.“. Læs hele artiklen her.

Djursland Lokal Tv var med ved et af Petes første foredrag. Se med her.

 I forbindelse med et foredrag af Pete Williams, skrev avisen Din Kirke desuden en kort artikel under titlen “Pete gav aldrig op”.

Anmeldelser af Petes Foredrag

Helle Børsen, Kirke- og kulturmedarbejder i Midtdjurs skrev et par fine ord om Petes foredrag. “Hans foredrag er levende fortalt, og som tilhører får man et ærligt indblik i en usædvanlig og barsk livshistorie, hvor han fra starten havde alle odds imod sig. Med stort nærvær og uden bitterhed fortæller han om sine erfaringer, op-og nedture, og hvordan har fundet vej til lykke og kærlighed. Pete har meget på hjerte og får fortalt sin historie på en måde, der både får tilhørerne til at blive rørte og til at trække på smilebåndet.”

Maj-britt Elgaard Schmidt, A-kasseleder ved 3F skrev. Det var en kæmpe fornøjelse. Det var et foredrag med fakta, indlevelse, ægthed og underfundig humor. En rigtig god oplevelse.

Vægt0,6 kg
Størrelse24 × 17 × 1 cm
Forfatter

Pete Williams

Forlag

Wadskjær Forlag

ISBN-nr

9788794491600

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

20. februar 2024

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

176

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Født til fiasko”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk