Førstehjælpsinstruktør

kr. 150,00

Hardcover | Dansk
Af: SK Hansen & TE Pedersen

Førstehjælpsinstruktør – Teoretisk og lavpraktisk er for dig, der enten underviser i førstehjælp eller er kommende førstehjælpsinstruktør. Den er skrevet af Stefan Koust Hansen & Thomas Egesborg Pedersen.

At være førstehjælpsinstruktør er et multidisciplinært “håndværk”, som inddrager viden inden for mange forskellige fagområder – blandt andre pædagogik, didaktik, planlægning, videnskab og kommunikation. Samtidig findes der ingen eller meget få bøger, som binder alt dette sammen og skaber rammen om virket som førstehjælpsinstruktør. Håndværket som førstehjælpsinstruktør beror sig med andre ord på de mere uskrevne regler, eller hvad der kunne kaldes tavs viden. Som udøvende eller kommende førstehjælpsinstruktør kan det være svært at søge viden, der målretter sig til førstehjælpsundervisningen. Det er håbet med denne bog, at du kan få konkrete værktøjer, men også en dybere forståelse og baggrundsviden, der får dig til at stå endnu stærkere og troværdig som underviser.

I bogen kan du blandt andet læse om, hvordan guidelines bliver til, og hvad en god relation til dine kursister har af indflydelse på din undervisning. Bogen forklarer teorien ud fra fiktive, men realistiske eksempler og inddrager højaktuelle emner fra det omkringliggende samfund.

Omtaler:

Dansk Førstehjælpsråd. Du kan bl.a. læse om, hvordan guidelines bliver til, og om betydningen af den gode relation til kursisterne, og du kan hente konkrete værktøjer og baggrundsviden, som får dig til at stå endnu stærkere og mere troværdig som underviser.”

FSFI Foreningen af Selvstændige Førstehjælpsinstruktører. NYUDGIVET BOG TIL FØRSTEHJÆLPSINSTRUKTØRER. Værktøjer og viden til dig, der er førstehjælpsinstruktør.

Om bogens forfattere

Stefan Koust Hansen (f. 1987) er til dagligt ansat i Forsvaret og har i mange år beskæftiget sig med undervisning. Siden 2016 har han beskæftiget sig med førstehjælpsundervisning, hvor han har uddannet førstehjælpsinstruktører. Stefan Koust Hansen har været ansat i Forsvaret siden 2004 og har foruden sit job i Forsvaret en uddannelse som sygeplejerske.

Thomas Egesborg Pedersen (f. 1974) er til dagligt lønnet formand i Dansk Folkehjælp og har siden 2011 desuden været formand i Dansk Førstehjælpsråd. Han har været førstehjælpsinstruktør siden 1995 og har arbejdet som underviser på førstehjælpsinstruktøruddannelsen i Dansk Folkehjælp siden 2009. I sin fritid er Thomas samarit i Dansk Folkehjælp.

Vægt0,7 kg
Størrelse17 × 24 cm
Forfatter

Stefan Koust Hansen & Thomas Egesborg Pedersen

Forlag

Wadskjær Forlag

Isbn

9788794162838

Udgave

1. udgave

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

8. december 2023

Omslag

Hardcover/helbind

Illustrationer

Illustreret i farve & Sort-Hvid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Førstehjælpsinstruktør”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk