Tilbud

Naturens Nærvær & Cirkel

kr. 499,00

Hardcover | Dansk
Af: David Camacho & Doreen Holmquist

Naturens Nærvær  & Naturens Cirkel er to fagbøger af henholdsvis David BR Camacho og Doreen Møller Holmquist. Det er en dybt inspirerende bog. Den tager læserne med på en unik rejse ind i naturens forunderlige verden. Og ind i den dybe forbindelse mellem naturen og åndelighed.

Naturens Nærvær

En rejse mod fordybelse og spiritualitet

Bogen tager læserne med på en unik rejse ind i naturens forunderlige verden. Og ind i den dybe forbindelse mellem naturen og åndelighed. Naturens cyklus af liv er en uendelig dans af forandring og transformation. Den minder os om, at ingenting i universet er statisk. Denne cyklus er en konstant påmindelse om, at alt er underlagt forandring. Og at vi som individer og som en del af den naturlige verden også er en del af denne uafbrudte bevægelse.

Ved at erkende og anerkende naturens cyklus i vores eget liv, kan vi finde indre fred og visdom i processen med forandring og transformation. Vi lærer at acceptere livets uundgåelige strøm. Og vi lærer at finde styrke i vores evne til at tilpasse os og omfavne de forskellige faser af vores personlige rejse. Naturens cyklus minder os om, at vi som en del af denne vidunderlige planet er en del af noget større og mere betydningsfuldt. Det er i denne erkendelse, at vi kan opleve en dybere forbindelse til naturens visdom. Og til vores egen åndelige rejse.

Naturens Cirkel

Sådan forbinder du dig til naturen

Formålet med Naturens cirkel er, at lokke flere ud i naturen eller deres haver på nye måder og derved hjælpe dem med at føle sig forbundet med naturen. Nutildags flytter mange mennesker til storbyerne og lever derfor ikke i overensstemmelse med naturens rytme. Hver dag er 35.000 danskere sygemeldt med stress (ifølge stressforeningen). Og WHO siger, at stress bliver dette årtis store folkesygdom.

Doreen mener, at stress og flere af vores livsstils sygdomme skyldes, at vi er kommet for langt væk fra vores naturlige forbundethed til naturen. Denne bog er hendes bidrag til at modvirke den stress vi har i Danmark. Bogen gennemgår alle årets måneder. Så man får et indblik i hver måneds energi og charme.

Her får du altså et unikt tilbud på de to bøger, Naturens Nærvær  & Naturens Cirkel.

Omtaler

Naturens Nærvær har fået en lektørudtalelse fra Dansk Bibliotekscenter, som blandt andet skriver. “Forfatteren skriver godt og engageret om emnet, og bogen er både stemningsfuld og visuelt indbydende.

Naturens Cirkel har fået et væld af omtaler og anmeldelser. Find dem her.

Lidt om David Camacho 

David BR Camacho er forfatter til ni bøger. Han er uddannelsesleder for en række sundhedsfremmende projekter med naturen i fokus i Danmark og Grønland.

Lidt om Doreen Holmquist 

Doreen er uddannet naturvejleder og mindfulness-instruktør. Derudover har hun i 29 år praktiseret shamanisme. Doreen blev desværre ramt af arbejdsrelateret stress. og var sygemeldt i et halvt år. Hendes vej ”tilbage” var ved at bruge naturen, som den store healer. Hun har dermed mærket stress på egen krop.

Vægt1,9 kg
Størrelse17 × 24 × 2 cm
Forfatter

David BR Camacho & Doreen Møller Holmquist

Forlag

Wadskjær Forlag

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

5. november 2023

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

ca. 150

Illustrationer

Rigt illustreret i farve

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Naturens Nærvær & Cirkel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk