Hva’ så, Homie!

kr. 170,00

Hardcover | Dansk
Af: Yvonne B. Krogh

Hva’ så, Homie! er historien om drengen Homie og hans bedste ven, Janus. Bogen, som er skrevet af Yvonne Krogh, er en letlæselig børnebog for de ca. 8-13-årige, som også er tilladt voksne.

Nogle gange kan det være en fordel at være en lille splejs. Altså når man ikke lige bliver løftet op af kæmpeidioter eller tæsker hagen ind i dørhåndtag.

I forventningen om en ganske særlig sommeroplevelse render de to fyre ind i uventede eventyr, plageånder, overraskelser og mysterier.

Bogen indeholder blandt andet enestående viden om udspionering, muddercamouflage, hjemmelavet tyggegummi, farefuldt kviksand og ord, du ikke anede eksisterede.

Med en humoristisk klang og et ordforråd, der udfordrer, opmuntrer Hva’ så, Homie! til samtale og til at stille nysgerrige spørgsmål.

Med udgangspunkt i små hverdagsnære oplevelser berører bogen temaer i børnehøjde uden at påføre et moralsk kompas.

Vi har alle små historier og oplevelser, der med deres dufte, lyde og fornemmelser udgør betydningsfulde minder, som ofte overskygger de større begivenheder. Mange af disse små eventyr kan, hvis vi deler dem, byde på genkendelse og åbne op for nye små historier.

 

 

Vægt0,5 kg
Størrelse14,8 × 210 × 1 cm
Forfatter

Yvonne B. Krogh

Forlag

Wadskjær Forlag

ISBN-nr

9788794162302

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

20. juni 2022

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

125

Illustrationer

Rigt illustreret i sort/hvid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk