Forudbestil: Hvad spiser havfruer?

kr. 170,00

Hardcover | Dansk
af: Mia Ingenia

Hvad spiser havfruer? af Mia Ingenia er andet bind i serien om hvad magiske væsner spiser.

Forudbestil bogen nu, og modtag den på udgivelsesdatoen d. 5. februar 2023.

Bogen består af en sød godnathistorie, men er også en opskriftsbog. I anden del af bogen finder du nemlig forfatterens forslag til ti nemme og børnevenlige opskrifter på lette snacks, som havfruer spiser.

En hjertevarm godnathistorie for både de små og lidt større børn – og ikke mindst inspiration til simpelt hjemmebag med overskuelig fremgangsmåde.

2-i-1 Godnathistorie og opskriftsbog samlet i én bog
En lille pige skal ud at sejle en aftentur med sin bedstefar. Sommeren er ved at gå på hæld, og solen skinner fra en skyfri himmel. Den lille pige har fået redningsvest på og er nu klar til at sejle afsted igennem de københavnske kanaler.

Først sejler de ind til Nyhavn, for bedstefar har lovet den lille pige en gammeldags vaffelis med flødeskum og syltetøj. ”Jeg har et spørgsmål til dig, bedstefar,” siger den lille pige forventningsfuldt. ”Ved du egentlig, hvad havfruer spiser?”

Tag med den lille pige på eventyr og find ud af om den lille piges drøm om at møde en ægte havfrue går i opfyldelse med hjælp fra den fortryllende sommerfugl, de eventyrlige svaner og legesyge delfiner.

Bogen er illustreret af Gonzalo Vento.

Se også første bind i serien, Hvad spiser enhjørninger?

Anmeldelser:

Lokalavisen 2770 Tårnby skrev en lille anmdelse af Hvad spiser ennhjørnninger? “Børnebog fyldt med både godnathistorier og opskrifter for fabeldyr” Læs den her på side 11.

Tårnby Bladet skrev også en fin anmeldelse. “Børnebogen, som er Mia Rasmussens velskrevne debut, er en rigtig sød og hyggelig oplæsnings-/godnathistorie… Bogen er yndigt illustreret af Gonzalo Vento og små størrelser vil elske at bladre i den igen og igen. Bagerst i bogen er der 10 nemme og børnevenlige opskrifter.”Læs den her på side 21.

Vægt0,5 kg
Størrelse17 × 24 × 1 cm
Forfatter

Mia Ingenia

Forlag

Wadskjær Forlag

ISBN-nr

9788794162326

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

5. februar 2023

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

52

Illustrationer

Rigt illustreret i farver,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk