Forpremiere: Ingeborg: Finter og forbrydere

kr. 170,00

Hardcover | Dansk
Af: Jon Zaar

Ingeborg: Finter og forbrydere er en sjov og underholdende bog, som også egner sig til oplæsning i den fodboldtossede familie. Fodbold, venskab, mod og humor er ingredienserne i den anmelderroste forfatter Jon Zaars nye bog.

Forudbestil bogen nu, og modtag den med det samme i forpremiere. 

En dag efter fodboldtræning møder Ingeborg et par ubehagelige typer nede i den lokale Brugs. Ingeborg får forbyttet sin taske og kommer hjem med noget helt andet end sure strømper og benskinner, Den fremmede taske tilhører Kødhammeren og Hugormen, som er et par hårdkogte rockere fra banden, Red Dragons. Heldigvis har Ingeborg et par gode veninder, som hjælper hende i den vanskelige situation. Veninderne har nogle ret vilde og fantastiske ideer. Det hele udvikler sig til en spændende og skør kamp mellem de tapre fodboldpiger og de to rockere.

På sidelinjen har vi holdlederen, Frikadellen. En rigtig fodboldtosse, som hjælper pigerne i deres modige kamp mod den kriminelle underverden. Desuden møder vi Ingeborgs pinlige forældre, et par tamme betjente, en hårdtslående købmand, træneren Benno og andre sjove personligheder.

Højdepunktet i bogen er søndagens lokalopgør mod Mummelstrup og vanviddet er til at tage og føle på, når de fanatiske voksne omtaler kampens betydning. For pigerne er det bare endnu en hjemmekamp på Snollerslev Stadion, som sikkert skal tabes.

Søndagens kamp skal dog vise sig ikke kun at blive et opgør på fodboldbanen.

God kamp!

Uddrag fra Ingeborg: Finter og forbrydere

”Hit med tasken!” sagde han vredt og skulle lige til at tage fat i mig.

”Jeg skriger, hvis du rører mig,” hviskede jeg og trak mig tilbage. ”Skub min taske herover, så får du din.”

”Du er fandeme ikke så lidt fræk, tøs. Ved du overhovedet, hvem vi er, og hvad vi er i stand til?” sagde han og satte sine solbriller op i panden, så man kunne se hans iskolde blå øjne. Jeg kunne mærke frygten i min krop og stivnede.

Vægt1 kg
Størrelse14,8 × 21 cm
Forfatter

Jon Zaar

Forlag

Wadskjær Forlag

ISBN-nr

9788794491761

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

15. maj 2024

Omslag

Hardcover

Sideantal

103

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Forpremiere: Ingeborg: Finter og forbrydere”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk