Forudbestil: Kære Mille

kr. 150,00

Hardcover | Dansk
Af: Thomas Telving

Kære Mille – Et brev om livet er en sjov, kærlig og letlæselig filosofibog fuld af inspirerende tanker om livet og dets mange veje og vildveje. Den er skrevet af Thomas Telving, og er en fars overvejelser om hvordan han får sin teenagedatter til at gå til livet med appetit og glæde fremfor med bekymring og ængstelse.

Forudbestil værket nu, så sender vi den på udgivelsen d. 17.04.24.

Brug livet klogt

Hvordan får jeg min teenagedatter til at gå til livet med appetit og glæde fremfor med bekymring og ængstelse? Hvordan får jeg hende til at tænke over, hvordan man skaber et liv med mening? Kan jeg gøre noget for at undgå, at hun havner i nogle af de alvorlige livskriser, der rammer mange unge i dag?

De spørgsmål stillede den danske filosof og forfatter, Thomas Telving, sig selv, da hans datter fyldte 15. Svaret blev at skrive Kære Mille. En sjov, kærlig og optimistisk bog om etik og filosofi. Skrevet til ét menneske, men relevant for alle, der ønsker sig et godt, frit og meningsfyldt liv.

Lidt om Thomas Telving

Thomas Telving er kandidat i filosofi og statskundskab. I dag er hans fokus primært på at holde foredrag og skrive om kunstig intelligens. Samtidig laver han freelancejournalistik om medicin og teknologi. Han holder desuden foredrag om etik og filosofi, hvor han bl.a. er inspireret af græske og kinesiske tænkere.

Vægt0,5 kg
Størrelse14,8 × 21 cm
Forfatter

Thomas Telving

Forlag

Wadskjær Forlag

ISBN-nr

9788794491266

Udgave

1. udgave

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

17. april 2024

Omslag

Hardcover/helbind

Sideantal

102 sider

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk