Tilbud

Kebnekaisefjeldene

DKK 90,00DKK 300,00

Hardcover | Dansk
Af: René Ljunggren

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Kebnekaisefjeldene af René Ljunggren er en komplet guide til det unikke fjeldområde, der omgiver Sveriges højeste fjeld Kebnekaise.

Fjeldvandring er populært også blandt danskere og et af områderne, som mange foretrækker at vandre i, er Kebnekaisefjeldene. Bogen indeholder, foruden klassikeren Kungsleden, beskrivelser af mere end 50 andre markerede og umarkerede ruter. Bogen er til dato den eneste veludbyggede guide til dette enestående fjeldområde, der strækker sig ind i Narvikfjeldene i Norge. Rutemulighederne i Narvikfjeldene er således også medtaget. Bogens ruter er nøje beskrevet og illustreret med kort, med tydelige rutemarkeringer, som du uden videre kan overføre til dit eget fjeldkort.

Bogen er velegnet både til dig, der blot vil vandre Kungsleden, men også til dig, der er mere hardcore. Du vil måske gerne vandre uden for stierne, hvor du har fjeldet helt for dig selv. Foruden ruterne får du, i bogen, en gennemgang af fjeldets geologi, samisk kultur og andet, der kan være med til at berige din fjeldtur.

Anmeldelser:

Bogen har fået en lektørudtalelse fra Dansk Bibliotekscenter, som blandt andet skriver: “Det er tydeligt, at forfatteren er en erfaren vandrer og kender området indgående og har stor viden om såvel geologi, fauna som terræn.” 

Dansk Vandrelaug: “Bogen er en veludbygget guide til det enestående og enorme område, som strækker sig ind i Narvikfeldene i Norge. Bogen er både velegnet til begynderfjeldvandreren og til den mere garvede, der gerne vil vandre uden for stierne…” Læs hele anmeldelsen her.

Outsite.Org: “Bogen er utrolig uddybet, idet der foruden Kungsleden også nøej er beskrevet samtlige af de mindre markerede ruter i området. Men ikke nok med det, for bogen indeholder også mere end 40 ruter, som forfatteren gennem sine 50 års vandringer i området selv har udforsket og detaljeret beskrevet, så enhver med blot nogen fjelderfaring sagtens kan vandrer dem, blot ud fra rutebeskrivelserne og kortskitserne i bogen…” Læs hele anmeldelsen her

Kom Ud af Jægersoldat Erik B. Jørgensen: “René Ljunggren har i en menneskealder rejst og guidet i området. I denne bog, giver René alle sine erfaringer og gode råd videre, så du kan drage erfaringerne og få en endnu bedre tur til området, når du skal af sted. Fordi af sted skal du, det er et dejligt område…” Læs hele anmeldelsen her.

 

Lidt om René Ljunggren

René Ljunggren er forfatter, fjeldguide og underviser kendt fra bl.a. Nordisk Vandring, outsite.org, Vildmarksrejser og Vildmarksskolen. For tiden nyder han Kebnekaisefjeldene i Nordsverige, hvor han har gået et utal af markerede og umarkerede ruter. Han har desuden besteget Kebnekaises to toppe fra flere sider. “Jeg holder af at komme tilbage og nyde gensynet med de kendte omgivelser og bare være i naturen.”

De mange år med friluftsliv i Norden har født en stor interesse for både naturen, geologien og historien i de bevandrede egne. Samernes historie og herkomst især. Disse emner bliver, foruden beskrivelserne af de markerede og umarkerede ruter, ligeledes fint formidlet i den nye bog Kebnekaisefjeldene af René Ljunggren.

Vægt 1.2 kg
Størrelse 17 × 24 × 2.5 cm
Forfatter

René Ljunggren

Indlæser

Thomas Leth Rasmussen

Forlag

Wadskjær Forlag

Lydbogs forlag

Forlaget Memoris

ISBN-nr

9788797178522, 9788794020589

Udgave

1

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

1. Juli 2020

Omslag

Hardcover/helbind

Sideantal

356

Illustrationer

Rigt illustreret i farver

Lydbogs varighed

8 timer, 6 minutter

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk