Forpremiere: Kong Krøbling

kr. 200,00

Hardcover | Dansk
Af: Trine J. Cederlöf

Kong Krøbling er en genfortælling af folkeeventyret “Kong Lindorm”. Den er skrevet af af Trine J. Cederlöf med moderne temaer og twists om fysisk handicap, ordblindhed og LGBTQ+.

Forudbestil bogen nu, og modtag den i forpremiere med det samme. 

Som førstefødte søn er prins Vincent arving til kongeriget De Blå Bjerge. Men at være bundet til et liv i kørestol giver ham udfordringer socialt og med selvtillid. Sammen med sin fysisk perfekte tvillingebror, Niklas, vokser han op isoleret og beskyttet. Men som de bliver ældre, bliver det tydeligt for kongeparret, at drengene har behov for at integrere sig med børn og unge på deres egen alder. Som unge voksne begynder de på hver sin rejse; Vincent som akademiker og Niklas i militæret. Deres største udfordring kommer med de prinsesser, som deres mor prøver at arrangere ægteskaber med, og hvor besværligt livet kan være, når man ikke helt er samfundets version af perfekt.

Uddrag fra Kong Krøbling

”Vi ved selvfølgelig alle sammen, hvem du er,” sagde Sølvtunge og bragte fokus tilbage på Vincent. ”Men hvad skal vi kalde dig?”
Der var noget ærligt og oprigtigt i hans toneleje, og Vincent tog sig et øjeblik inden han svarede.

”Jamen,” begyndte han. ”Folk har altid kaldt mig Krøbling bag min ryg, så jeg tror det er på tide, folk siger det til mit ansigt.”
Så grinede Sølvtunge igen, løftede sit glas til læberne og tog en slurk, før han skålede til sin kronprins.
”Ved du hvad, Krøbling? Så er du kommet til det rette sted!”
Og deres latter faldt ind med spisesalens støj.

Omtaler

4. april 2024 skrev Midtjyllands Avis en stor artikel om Trine og hendes nye roman. “Derfor er hendes nye roman en genfortælling af folkeeventyret om den uønskede lindorm. Den nyfortolkede version inddrager moderne temaer om fysisk handicap, ordblindhed og kønsskifte.” Læs hele artiklen her.

Vægt1 kg
Størrelse14,8 × 21 cm
Forfatter

Trine J. Cederlöf

Forlag

Wadskjær Forlag

ISBN-nr

9788794491730

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

18. april 2024

Omslag

Hardcover

Sideantal

144

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk