Tilbud

Kvinde – Fortæl din historie

kr. 250,00

Hardcover | Dansk
Af: Dorte Kofoed

Kvinde – Fortæl din historie: Lykke i en krigstid er første bind i serien Erindringsglimt fra fortiden. Bogen er skrevet af journalist Dorte Kofoed.

EN UNG BORNHOLMSK PIGES ERINDRINGSGLIMT OG ANDRE HISTORIER.

Dorte Kofoed har en mission. Det er vigtigt, at vi får fortalt vores mødres, bedstemødres og oldemødres historier, før de forsvinder i glemslen. Der var ingen, der gik med deres mobiltelefon i lommen for 100 år siden og optog billeder og videoer i en lang uendelig strøm, som vi gør det i dag.

Stig ombord i tidsmaskinen, og tag på din egen rejse med din mor, bedstemor eller oldemor. Det er ofte først, når vi bliver ældre, at vi forstår baggrunden for vores forældre eller bedsteforældres liv. Hvorfor blev vi opdraget, som vi gjorde, og hvorfor havde vi til tider svært ved at forstå dem og nå hinanden hen over generationskløften.

I Kvinde – Fortæl din historie kommer Dorte Kofoed ind på:
• Hvorfor er kvindehistorien vigtig?
• Kvinderne i hendes egen slægt
• Tips til, hvordan du selv griber det an

Omtaler:

Bogen har fået en fin lektørudtalelse fra Dansk Bibliotekscenter, som blandt andet skriver. “Interessant bog med megen inspiration for alle, der vil igang med slægtsforskning. Forfatteren er virkelig god til at opstille fremgangsmåder, så læseren skridt for skridt kan komme igang...”

Dorte var med i programmet KRANIEBRUD ved Radio 4 for at tale om DNA i forbindelse med sin nye bog. “Hvad kan dit DNA fortælle? Og hvad bør du overveje, inden du sender det afsted til test med posten? Dét ser vi nærmere på, når vi undersøger hvordan du kan bruge DNA-tests i slægtsforskning, samt til at blive klogere på hvilke sygdomme du, genetisk set, er disponeret for.” Hør afsnittet her.

Lidt om Dorte Kofoed

Forfatteren, Dorte Kofoed (f. 1967), er journalist, og hun har i længere tid skrevet om slægtsforskning i Bornholms Tidende.

Vægt0,6 kg
Størrelse24 × 17 × 1 cm
Forfatter

Dorte Kofoed

Forlag

Wadskjær Forlag

ISBN-nr

9788794491556

Serie

Erindringsglimt fra fortiden

Bind

Første bind i serien Erindringsglimt fra fortiden

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

20. dec. 2023

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

104

Illustrationer

Rigt illustreret i farver & Sort-hvid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kvinde – Fortæl din historie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk