Forudbestil: La Victoria

kr. 200,00

Hardcover | Dansk
Af: Ayaz Shah

La Victoria af Ayaz Shah er en magisk realistisk fortælling om svigt og bedrag i et samfund præget af lige dele tro og overtro.

Forudbestil værket nu, så sender vi den på udgivelsen d. 15.05.24.

Da Camilo kommer hjem og opdager, at både hans kone og døtre er forsvundet, bliver det startskuddet til de tre mest dramatiske døgn i hans liv. Jagten på familien sætter ind, og både en indre og en ydre rejse igennem La Victoria er begyndt. Camilo bliver nødt til at genoverveje alt det, som han tager for givet. For hvem kan han egentlig regne med?

Gennem Camilo fremmanes et Venezuela præget af lige dele patriarkalske samfundsstrukturer, sanselighed, hykleri, åndelighed og en fastholdelse og begrænsning af individets udfoldelser. En barsk og sansemættet fortælling om livsvilkårene i et af verdens brændpunkter.

Forord af Michael Bo:

Man ved præcis, hvor man er i Ayaz Shahs fortælling.

Og man har på samme tid ingen anelse om, hvor man er. Man kan placere det centrale torv i byen og den katolske kirke ret nøjagtigt i forhold til hovedpersonens hus og den store gennemløbende gade. Men hvor i verden udspiller historien sig?

Og præcis hvornår?

Der er gode spor at følge på det hele. Interessante spor. Elegante spor. Men vi har ikke styr på, hvor de leder hen, for de har deres egen logik og en helt egen appetit på at overraske og hele tiden zoome ud og over i det magiske.

Ayaz Shahs fortælling er specifik og abstrakt på samme tid. Det er nemt nok at redegøre for, hvordan karaktererne hænger sammen med hinanden, og alligevel sætter man tit i fuldt firspring efter bogen, der insisterer på sine egne vildveje. Man føler, man har været i den bog, talt med de mennesker, men pludselig afslører der sig en slugt foran én, og man aner, man slet ikke er der, hvor man troede.

La Victoria er en vild bog, en generøs bog.

Lidt om Ayaz Shah

Ayaz Shah er en dansk forfatter, som har tilbragt syv år i Latinamerika, primært i Venezuela og Argentina, hvor han blev inspireret til at skrive bogen.

Vægt0,55 kg
Størrelse14,8 × 21 cm
Forfatter

Ayaz Shah

Forlag

Wadskjær Forlag

ISBN-nr

9788794491860

Udgave

Første

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

15. maj 2024

Omslag

Hardcover/helbind

Sideantal

158

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk