Landet Fortillia

kr. 200,00

Hardcover | Dansk
af: Michael Steleson

Landet Fortillia er fantasy skrevet af Michael Steleson og illustreret af Libbe S. Bjerknæs.

Claraline er en forsigtig pige og er ikke til de vilde lege. Hun har højdeskræk, kan ikke svømme og er nok det, som hendes to brødre kalder en bangebuks. Faktisk elsker hun bare at ligge for sig selv på toppen af sin yndlingsbakke og fordybe sig i historierne i sine bøger.

En dag finder hun en bog ved den nærliggende sø, som ligger op til gården, hvor hun bor. En bog, som virker anderledes og mystisk. En bog, Claraline har svært ved at slippe igen.

Snart er hendes verden nu fuld af magi og forbandelser, trusler og farer. Et land, der skal reddes, et mysterium, som skal løses, og ikke mindst nye venner og et eventyr, hun selv er blevet en vigtig del af.

Mere end hun selv ved.

Anmeldelser:

Bogblogger Lærke Jeppesen fra My.Fantasy.Book.World skrev en flot anmeldelse af bogen, som blev bragt i Jyllandspostens bog-tillæg, Bøger. d. 29. oktober 2022. “Den her bog er så flot, med de flotteste illustrationer, og er et eventyr der bare må læses” Læs hele anmeldelsen her.

Børn og Fritid anbefalede Landet Fortillia til tweens i deres april/maj udgave. Se anbefalingen her.

Folketidende bragte også en stor artikel om bogen “Michael Steleson har skrevet en børnebog, hvor inspirationen er hentet på både Amager, hvor han bor i dag, og i Nakskov, hvor han er født og opvokset.”

Tårnbybladet mener at det er “bestemt også en bog for voksne – gerne til fælleslæsning med børn/børnebørn, måske hvis du var/er fan af Harry Potter og lignende.”

Bloggen Peters Verden sammenligner med Narnia, og skriver bl.a.: “Den er velskrevet, billedlig og sanselig med sprudlende farver, voldsomme lyde og magi… Og så synes jeg den er morsom. Jeg er f.eks. ret vild med de to oddere af bæverafstamning – der optræder som en slags “Dupont og Dupond”… – og som undertiden tager brodden af det lidt farlige…

Please, just let me read har også skrevet en fin anmeldelse. “Det er eventyrligt, spændende og actionpræget, og trækker på blandt andet henvisninger til fortællinger som Narnia, hvor hovedpersonerne rejser mellem den verden vi kender og et magisk univers, hvor alt synes fremmed… Overordnet set er der tale om en solid fantasy-roman til børn i 8-12 års alderen…”

Bogvægten har også nogle pæne ord om bogen: “…med et par overraskende momenter i slutningen. Illustrationerne er holdt i grå og sorte nuancer, og det giver det rette mystiske indtryk af den sært uhyggelige og mørke parallelverden.

Bøger.org har skrevet et resume af bogen.

Michael og Landet Fortillia var på forsiden af Ugeavisen Lolland.

UGEAVISEN LOLLAND landet fortillia michael steleson

Vægt0,5 kg
Størrelse17 × 24 × 1,5 cm
Forfatter

Michael Steleson

Forlag

Wadskjær Forlag

Illustrator

Libbe S. Bjerknæs

ISBN-nr

9788794162135

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

5. november 2021

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

144

Illustrationer

Rigt illustreret i sort/hvid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk