Forudbestil: Livets hemmelige glæder

kr. 120,00

Hardcover | Dansk
Af: Anna Świetlik-Horodecka

Livets hemmelige glæder – omkring dig og mig af Anna Świetlik-Horodecka er Årets Værtindegave. Det er en invitation til at stoppe op, se sig omkring, forestille sig og at føle. Den viser verden som et magisk og farverigt sted, som de finurlige og unikke illustrationer underbygger.

Forudbestil bogen nu, og modtag den i forpremiere d. 17. april – i god tid til Mors Dag. 

Har du nogensinde stoppet op, kigget dig omkring og forestillet dig, hvad alle de små ting, du ser, ville lave med os eller sige til os?
Det har Anna. Og i bogen deler hun, hvad hun så….

Det er en samling af illustrationer med charmerende, søde og meningsfulde beskrivelser fra Livets hemmelige glæder, som vi kan finde omkring os. De viser, hvordan vi kan værdsætte og værne om enkle ting, øjeblikke og følelser, som vi kan opleve hver dag, hver sæson.

Kære læser!

I denne bog deler forfatteren en særlig samling af sine illustrationer med dig. Alle billederne er magiske fortællinger fra Livets hemmelige glæder, som vi kan finde omkring os. De viser, hvordan vi kan værdsætte og værne om enkle ting, øjeblikke og følelser. Som vi kan opleve hver dag. Hver sæson. Derfor er billederne arrangeret efter årstiderne: forår, sommer, efterår og vinter.

Forfatteren håber, du kan identificere dig med billederne – de følelser, de repræsenterer, og karaktererne, som du forhåbentligt sætter lige så stor pris på, som vi gør. Vi håber, denne bog vil give dig nogle gode følelser og inspirere dig til at dele dem med andre.

Denne bog findes også på engelsk.

Vægt1 kg
Størrelse21 × 21 cm
Forfatter

Anna Świetlik-Horodecka

Forlag

Wadskjær Forlag

Illustrator

Anna Świetlik-Horodecka

Oversætter

Andreas Valentin Wadskjær

ISBN-nr

9788794491785

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

17. april 2024

Omslag

Hardcover

Sideantal

40

Illustrationer

Rigt illustreret i farve

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk