Livets hemmelige glæder

kr. 120,00

Hardcover | Dansk
Af: Anna Świetlik-Horodecka

Livets hemmelige glæder – omkring dig og mig af Anna Świetlik-Horodecka er Årets Værtindegave. Det er en invitation til at stoppe op, se sig omkring, forestille sig og at føle. Den viser verden som et magisk og farverigt sted, som de finurlige og unikke illustrationer underbygger.

Har du nogensinde stoppet op, kigget dig omkring og forestillet dig, hvad alle de små ting, du ser, ville lave med os eller sige til os?
Det har Anna. Og i bogen deler hun, hvad hun så….

Det er en samling af illustrationer med charmerende, søde og meningsfulde beskrivelser fra Livets hemmelige glæder, som vi kan finde omkring os. De viser, hvordan vi kan værdsætte og værne om enkle ting, øjeblikke og følelser, som vi kan opleve hver dag, hver sæson.

Kære læser!

I denne bog deler forfatteren en særlig samling af sine illustrationer med dig. Alle billederne er magiske fortællinger fra Livets hemmelige glæder, som vi kan finde omkring os. De viser, hvordan vi kan værdsætte og værne om enkle ting, øjeblikke og følelser. Som vi kan opleve hver dag. Hver sæson. Derfor er billederne arrangeret efter årstiderne: forår, sommer, efterår og vinter.

Forfatteren håber, du kan identificere dig med billederne – de følelser, de repræsenterer, og karaktererne, som du forhåbentligt sætter lige så stor pris på, som vi gør. Vi håber, denne bog vil give dig nogle gode følelser og inspirere dig til at dele dem med andre.

Denne bog findes også på engelsk.

Omtaler:

17. april 2024 rundede forlaget titel nr. 100 med ‘Livets hemmelige glæder’. Denne milepæl blev omtalt i både Frederiksborg amtsavis, var på forsiden af Egedal Lokalnyt, samt delt i lokalavisen for næstved, Faxe & Vordingborg.

Sjællandske nyheder udgav artiklen 10. april 2024. “Bogen ‘Livets hemmelige glæder – omkring dig og mig’ udkommer onsdag den 17. april. Det er en smuk bog af den polske designer og illustrator Anna Świetlik-Horodecka. Det bliver samtidig min udgivelse nummer 100, og det er bare fantastisk.” Læs hele artiklen her.

Bizz up skrev ligeledes en flot artikel om forlagets udgivelse nr. 100, hvori de også anmeldte værket. “Er ikke bare en bog; det er en invitation til at sænke farten, åbne øjnene og fordybe sig i de små, men betydningsfulde øjeblikke i livet… Bogen præsenterer en charmerende samling af illustrationer, ledsaget af søde og meningsfulde beskrivelser af de små glæder i livet. Illustrationerne er ikke blot smukke; de er også tankevækkende og inspirerende. Med sin unikke stil og finurlige karakterer formår Anna at fange essensen af livets glæder og bringe dem til live på siderne i denne bog… En påmindelse om at sætte pris på de små ting i livet og dele dem med dem, vi holder af.” Læs hele anmeldelsen her.

Forfatter & Familieterapeut Birgitte Kassa anbefaler bogen. “Denne søde bog fra @aniamariadraws indeholder de fineste illustrationer med påmindelser om hverdagens glæder og magi ✨.” Se hele opslaget her.

Vægt1 kg
Størrelse21 × 21 cm
Forfatter

Anna Świetlik-Horodecka

Forlag

Wadskjær Forlag

Illustrator

Anna Świetlik-Horodecka

Oversætter

Andreas Valentin Wadskjær

ISBN-nr

9788794491785

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

17. april 2024

Omslag

Hardcover

Sideantal

40

Illustrationer

Rigt illustreret i farve

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Livets hemmelige glæder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk