Serien Mosters Løgnehistorier: vol. 1+2

DKK 280,00

Hardcover | Dansk
Af: Christina Bengtsen

Serien Mosters Løgnehistorier bygger på de røverhistorier forældre fortæller børn. Bøgerne er skrevet af Christina Bengtsen og illustreret af Josefine Kofoed.

Mosters Løgnehistorie – om dengang hun gravede sig ned til Kina.

Tut og O, som graver store, dybe huller i sandkassen. Moster advarer dem om, at hvis man graver for dybt, så ender man i Kina. Det har hun nemlig selv prøvet engang.

Turen ned til Kina er lang og hård. Ja, faktisk tog det hele 27 dage for Moster at grave sig ind gennem jordkloden og ud på den anden side til Kina. Og på den anden side af jorden er alt på hovedet, og man skal have sugekopper under fødderne for ikke at falde ned i himlen.

Mosters Løgnehistorie – om dengang træerne groede ind i himlen.

Hvad mon der findes i himlen bag skyerne? Tut tror, der er en stor racerbane til racercykler. Hun elsker nemlig fart og har selv to flotte racercykler. O tror, himlen er fuld af slik og søde sager. Han synes også, der er en sky, der ligner en slikkepind.

Men det er overhovedet ikke det, der findes i himlen bag skyerne – det ved Moster. Hun har nemlig engang klatret derop i et kæmpestort træ.

Det tog hende syv dage at klatre helt derop, og du gætter aldrig, hvad hun fandt, da hun endelig nåede op bag skyerne. Det var den vildeste og sjoveste tur op i himlen.

Køb hele serien Mosters løgnehistorier samlet, og spar 20%.

Vægt 1 kg
Størrelse 17 × 24 × 2 cm
Forfatter

Christina Bengtsen

Forlag

Wadskjær Forlag

Illustrator

Josefine Kofoed

Bind

1+2

Sprog

Dansk

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

44×2

Illustrationer

Rigt illustreret i farver

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk