Myretueskoven 2

kr. 170,00

Hardcover | Dansk
af: Christian Cortez Campos

Myretueskoven 2 – Drømme er det virkeligheden er bygget af er andet bind i serien om Lillemyre og Frækkemyre. Bøgerne er skrevet af Christian Cortez Campos. Se også første bind i serien Lillemyre & Frækkemyre på eventyr.

Myretueskoven handler om Lillemyre og Frækkemyre, som vokser op i myretuen. Men de drømmer om at prøve så meget mere her i verden. Lillemyre og Frækkemyre er meget nysgerrige og drager tit ud i skoven for at møde forskellige dyr, som de inddrager i deres lege og udflugter.

Læs blandet andet, om dengang de opklarede mysteriet om den underlige gæst der besøgte Myretueskoven, eller om da de reddede Myretueskoven fra menneskerne der ville fælde træerne.

Bogen er skrevet i et sprog, der hjælper barnet med at slappe af og falde til ro.

Der er indlagt opgaver efter hver historie, hvor barnet dagen efter kan tegne de situationer, som Lillemyre og Frækkemyre har været i.

Bogen er fyldt med gode godnathistorier til børn i alderen 4 til 8 år.

I Myretueskoven 2 møder Lillemyre og Frækkemyre også verdens farligste dyr.

Omtaler:

I 2020 var Christian i Go’Morgen Danmark i forbindelse med udgivelsen af 1. udgave af bogen: “Christian blev fyret under Corona-krisen – han så det som en mulighed for at udgive de godnathistorier, han fortæller sin datter.”

D. 27. marts 2022 bragte Randers Amtsavis ligeledes historien om hvordan Myretueskoven blev til. Læs artiklen her.

Bogblogger Cille Thuesen fra Mys-Booknook skrev en flot anmeldelse, som blev bragt i Jyllandspostens bog-tillæg, Bøger. d. 19. november 2022. “Myretueskoven 1 og 2 er bøger der er fyldt med godnathistorier for børn i alderen 4 til 8 år. Man følger de to myrebrødre: Lillemyre og Frækkemyre. De forlader den trygge myretue for at tage ud på eventyr i Myreturskoven, men deres eventyrlysthed fører dem også ud i den store verden udenfor skoven. De får mulighed for at opleve farlige dyr i zoo, spændende bondegårdsdyr og meget andet.

Bøgerne er skrevet med et beskrivende sprog, der giver mulighed for at sætte gang i fantasien og tage med de to myrebrødre på eventyr. Hver fortælling slutter af med tegneopgaver, som relaterer sig til hver af fortællingerne. Det giver mulighed for selv at visualisere alle de spændende dyr og eventyr, som Lillemyre og Frækkemyre møder og oplever. Det fordrer, at man også kan snakke om en fortælling dagen efter og interaktivt arbejde med den, så godnatlæsningen bliver til meget mere end en historie før sengetid. Fortællingerne er korte og ideelle til godnatlæsning – og ikke mindst er de fyldt med gode budskaber, såsom at selvom man er lille, så kan man stadig udrette noget stort.

Vægt0,5 kg
Størrelse17 × 24 × 1,5 cm
Forfatter

Christian Cortez Campos

Forlag

Wadskjær Forlag

ISBN-nr

9788794162432

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

11. august 2022

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

ca. 90

Illustrationer

Efter hvert kapitel er der plads til at barnet selv kan illustrere bogen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk