Naturens cirkel

kr. 270,00

Hardcover | Dansk
Af: Doreen Holmquist

Naturens cirkel – sådan forbinder du dig til naturen er en fagbog af Doreen Møller Holmquist.

Doreen Møller Holmquist inviterer dig på en rejse igennem årets 12 måneder, hvor vi blandt andet, vil fokusere på sansernes påvirkning i naturen, shamanisme, vintertræthed, urter, terapihave og skovbadning. Hvordan du kan afkoble og genoplade i naturen og få den balance tilbage, som du mangler. På den måde får du mindre stress og vil derfor blive bedre til at mærke dig selv og dine behov.

Undgå stress – Mød naturen

Formålet med Naturens cirkel er, at lokke flere ud i naturen eller deres haver på nye måder og derved hjælpe dem med at føle sig forbundet med naturen. Nutildags flytter mange mennesker til storbyerne og lever derfor ikke i overensstemmelse med naturens rytme. Hver dag er 35.000 danskere sygemeldt med stress (ifølge stressforeningen). Og WHO siger, at stress bliver dette årtis store folkesygdom.

Doreen mener, at stress og flere af vores livsstils sygdomme skyldes, at vi er kommet for langt væk fra vores naturlige forbundethed til naturen. Denne bog er hendes bidrag til at modvirke den stress vi har i Danmark. Bogen gennemgår alle årets måneder. Så man får et indblik i hver måneds energi og charme.

Bryd hamsterhjulet

“Jeg kunne ønsker mig en verden, hvor vi bryder så meget med hamsterhjulet som vi kan og prioriterer tid i naturen.”

I bogen foreslår hun masser af ideer til det og håber, at det vil lokke læseren derud og at disse naturfrirum vil give læseren glæde og overskud til at tænke og være kreativ. Doreen forestiller sig at det vil være en spændende verden, der ville komme ud af det. En verden, der er befolket af kreative, harmoniske og mere autentiske mennesker.

Følges bogen måned for måned igennem hele bogen, kan læseren gennemgå en selvudvikling.

Lidt om Doreen Holmquist 

Doreen er uddannet pædagog, naturvejleder, mindfulness instruktør og selvværdsvejleder. Derudover har hun i 29 år praktiseret shamanisme. Doreen blev desværre ramt af arbejdsrelateret stress. og var sygemeldt i et halvt år. Hendes vej ”tilbage” var ved at bruge naturen, som den store healer. Hun har dermed mærket stress på egen krop. Den hjælp hun fandt i naturen ønsker hun, at give videre til andre stressramte. Derfor arbejder hun i dag som selvstændig natur- og stressvejleder. Bogen giver også et lille kig ind i den 1. årige Natur og stressvejlederuddannelse, som hun er tovholder og underviser på.

Vægt0,5 kg
Størrelse17 × 24 × 1 cm
Forfatter

Doreen Holmquist

Forlag

Wadskjær Forlag

ISBN-nr

9788794162791

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

18. marts 2023

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

ca. 150

Illustrationer

Rigt illustreret i farve

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk