Naturens Nærvær

kr. 300,00

Hardcover | Dansk
Af: David BR Camacho

Naturens Nærvær – en rejse mod fordybelse og spiritualitet er en fagbog af David BR Camacho. Det er en dybt inspirerende bog. Den tager læserne med på en unik rejse ind i naturens forunderlige verden. Og ind i den dybe forbindelse mellem naturen og åndelighed.

Naturens cyklus af liv er en uendelig dans af forandring og transformation. Den minder os om, at ingenting i universet er statisk. Denne cyklus er en konstant påmindelse om, at alt er underlagt forandring. Og at vi som individer og som en del af den naturlige verden også er en del af denne uafbrudte bevægelse.

Ved at erkende og anerkende naturens cyklus i vores eget liv, kan vi finde indre fred og visdom i processen med forandring og transformation. Vi lærer at acceptere livets uundgåelige strøm. Og vi lærer at finde styrke i vores evne til at tilpasse os og omfavne de forskellige faser af vores personlige rejse. Naturens cyklus minder os om, at vi som en del af denne vidunderlige planet er en del af noget større og mere betydningsfuldt. Det er i denne erkendelse, at vi kan opleve en dybere forbindelse til naturens visdom. Og til vores egen åndelige rejse.

Omtaler

Bogen har fået en lektørudtalelse fra Dansk Bibliotekscenter, som blandt andet skriver. “Forfatteren skriver godt og engageret om emnet, og bogen er både stemningsfuld og visuelt indbydende.

Lidt om David Camacho 

David BR Camacho er forfatter til ni bøger. Han er uddannelsesleder for en række sundhedsfremmende projekter med naturen i fokus i Danmark og Grønland.

Vægt0,9 kg
Størrelse17 × 24 × 1 cm
Forfatter

David BR Camacho

Forlag

Wadskjær Forlag

ISBN-nr

9788794491259

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

5. november 2023

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

ca. 150

Illustrationer

Rigt illustreret i farve

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Naturens Nærvær”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk