Personlighed – i teori og praksis

kr. 270,00

Hardcover | Dansk
Af: Inge Svane

Personlighed – i teori og praksis er en fagbog af Inge Svane – Velegnet til både fagfolk og forældre.

Har børn personlighed allerede fra fødslen? Er du selv anderledes end dine søskende? Måske endda på måder, der ikke kan forklares med forskelle i opdragelsen?

De fleste vil nok svare ja til begge spørgsmål. Og uden at tænke nærmere over, hvad personlighed egentlig er for en størrelse.
Denne bog kaster et helt nyt lys over feltet ved at kombinere teoretisk psykologi med et bredt udsnit af personlighedstest og inviterer med på en spændende rejse. Først kritisk og teoretisk, og sidenhen som en invitation til at gå på opdagelse i egne personlighedstræk og præferencer.
At kende disse sider af sig selv kan især være relevant for unge, der svæver i den blå luft mellem at vælge frit på alle hylder og dyb tvivl, ja nærmest eksistentielangst over konstant at skulle vælge og præstere ud fra ret ensidige målestokke. De får med dette materiale en viden i hænderne, som de kan bruge som inspiration og vejledning til at træffe afgørende valg mellem uddannelser og erhverv.
Bogen er rig på tegninger og eksempler, bl.a. til brug i undervisning. Bogen kan desuden give forældre en bedre forståelse af deres børn og hvem de har fået dem med.

Omtaler

Specialpædagogisk Månedsblad gav bogen karakteren 10 (på 12 trins-skalaen), og skrev bl.a. “Bogen er dejligt illustreret og jeg elsker denne ‘jeg-fortæller’ stil. Man mærker, at forfatteren har et årelangt livtag med emnet. Bogen kan på det stærkeste anbefales...”

Magasinet Netværkeren skrev en stor artikel i forbindelse med bogens udgivelse. “Ny bog ser kritisk på personlighedstest, kombinerer det med psykologisk teori og kommer med et samlet bud på, hvad personlighed er, og hvordan den viden kan bruges…” Læs hele artiklen her på side 26-27.

Skolemonitor bragte et debatindlæg om Personlighed i forbindelse med Inge Svanes bog. “Der findes ikke forkerte personlighedstræk – heller ikke i skolen.” Læs det her.

Bogblogger Lærke Jeppesen skrev en fin anmeldelse. Hun skriver bl.a.: “Det er helt klart en bog der får tankerne i gang ang. flere forskellige ting, og flere steder kom der faktisk svar på flere spørgsmål som jeg har stillet mig selv ang. andre mennesker. Jeg fik personligt rigtig meget ud af bogen.

Lidt om Inge Svane

Inge Svane er specialist i personlighedstest med 35 års erfaring som underviser og terapeut. Med denne psykologiske fagbog inviterer hun både fagfolk og forældre til at gå på opdagelse i personlighedstræk og præferencer.

Vægt0,5 kg
Størrelse17 × 24 × 1 cm
Forfatter

Inge Svane

Forlag

Wadskjær Forlag

Illustrator

Andrea Mailund

ISBN-nr

9788794162357

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

10. september 2022

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

ca. 140

Illustrationer

Rigt illustreret i sort/hvid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk