Rejsen Efter En Helt

kr. 170,00

Hardcover | Dansk
af: Anne Zenon & Elliot Zenon Wikholm

Rejsen efter en helt er en børnebog skrevet af mor og søn, Anne Zenon & Elliot Zenon Wikholm.

Kan man være en helt, når man er lille og slap?

Rejsen efter en helt er historien om Asta på 10 år, der er skuespiller på et teater. Hun er markant mindre end sine jævnaldrende og endda end sin tvillingesøster Malle. Asta spiller hovedrollen i en forestilling om helte. I takt med øvelserne skrider frem, og Asta skal præstere med sang og vilde ideer fra instruktøren, begynder Asta at tvivle på sig selv. En dag da Asta skal flyve på scenen, rammer hun direkte ind i væggen.
Klask!

Asta føler sig til grin og gemmer sig i Eventyrskoven. Mens søsteren kalder på hende, falder Asta i en grotte, der leder ind til en digital spilleverden. Derinde har Asta alle de kræfter, hun nogensinde har drømt om, og bliver ven med papegøjen Telleio.

Malle følger med for at redde sin tvillingesøster. Men Asta er træt af at være den lille og har fået smag for eventyr. De to søstre møder en stribet ’gamemaster’, spydige flagermus og en frygtet drage. I spilleverdenen Fantalis opdager søstrene også, at de måske har taget fejl af hinanden.

Hvad lærer Asta om helte, og har hun mod på at komme tilbage til den rigtige verden igen?

Bogen er illustreret af Elahe Farokhi

Anmeldelser:

Børn og Fritid anbefalede Rejsen efter en helt til højtlæsning i deres februar/april udgave. se anbefalingen her.

Bogmarkedet skrev den fine artikel: KUNSTEN ER AT VÆRE MODIG, NÅR MAN IKKE ER DET.

Vesterbroliv kom også med en fin artikel om samarbejdet mellem mor og 10-årige søn.

Bloggen et bedre liv skrev bl.a.: “Illustrationerne i bogen er rigtig fine, og minder en del om Minecraft universet, med firkantede dyr og mennesker, og ikke mindst brug af controller. Det er ikke altid, at Matti er vild med at læse, men vi øver hele tiden, og det gør det da lidt nemmere, når spilleverdenen pludselig dukker op i bogen. For en spilleverden er helt sikkert noget, at børn kan forså.”

Bogvægten skriver: “Det er en forrygende fortælling med masser af fart. Overraskelserne står i kø. Den hvide kanin fra Alice i Eventyrland er erstattet af en lille præriehund… Illustrationerne er lige så særlige som historien, og landskabet i gamerlandet er tydeligvis inspireret af Lego. Tegninger fylder hveranden side. De er farverige og fantastiske, og der er endda et billede af skuespilleren Asta Nielsen, så vores lille, svage Asta har noget at leve op til.”

Vinderen af Danish Book Blog Award 2021, Nor og Far læser, har også anmeldt bogen: “Plottet minder i grove træk om Alice i Eventyrland, og det er meget sjovt at se, hvordan idéen om en fantasiverden har ændret sig siden 1865. Nu er det Minecraft, controllere og firkantede dyr og ikke teselskab, levende kort eller kaniner i flot tøj. Men basalt set handler det om det samme – om at finde sig selv, at tro på sig selv og at være modig.

MyDailyBookDenmark skriver: “Det er en fin og vigtig historie der viser at små mennesker også kan være helte…” Læs hele anmeldelsen her.

Desuden fin anmeldelse fra instagram blogger: bekkalouisebooks84

Vægt0,5 kg
Størrelse17 × 24 × 1 cm
Forfattere

Anne Zenon & Elliot Zenon Wikholm

Forlag

Wadskjær Forlag

Illustrator

Elahe Farokhi

ISBN-nr

9788794162111

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

1. november 2021

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

70

Illustrationer

Rigt illustreret i farver

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk