Skældyrsjægerne

kr. 200,00

Hardcover | Dansk
Af: Tanja Wijnen

Skældyrsjægerne er en spændingsbog for børn i 9-13 års-alderen skrevet af Tanja Roug Wijnen. Bogen er oversat fra engelsk af børnebogsforfatter, Andreas Valentin Wadskjær. Den er oprindeligt udgivet i Sydafrika under titlen: Pangolin Killers.

Der er ingen vej tilbage, efter Liva falder over en ulovlig organisation for handel med vilde dyr i nærheden af sit nye hjem i Sydafrika. Sammen med sin bror Carl og sin nye ven Andile er de hurtigt i gang med at forsøge at afsløre de skyldige. Dette kaster dem ind i den kriminelle underverden af ulovlig handel med truede dyr og en vanvittig mission fuld af farer for at redde de dødsdømte dyr.

Skældyrsjægerne følger trioens tempofyldte eventyr, hvor de blandt andet render ind i en korrupt politibetjent og hans vietnamesiske forbryderboss. De må kæmpe for deres liv i grotter, på åbent hav… og i skolen.

Men intet er umuligt med lidt afrikansk magi!

Bogen sætter fokus på dyreudryddelse, truede dyr og salg af vilde dyr. Derudover er der læren om andre lande, kulturer og politik i børnehøjde.

Omtaler:

Bogen blev longlisted til Page Turner Awards 2022

Anmeldelser:

En fantastisk historie om dyrehandel i Sydafrika. Seje karakterer og et tempofyldt plot med masser af action. Ser frem til den næste bog i serien.”

Det er en virkelig velskrevet bog. Håber at se mange flere bøger fra denne forfatter.

Kan varmt anbefales – Kan ikke lægge den fra mig.”

Lidt om Tanja Wijnen

Da Tanja var i 20’erne flyttede hun fra Danmark til England, Egypten, Uganda og endte til sidst i Sydafrika. Afrikas magi har holdt hende i Cape Town lige siden. Der bor hun med min mand Olaf og deres tre børn, Lena, Nils og Thor. Skældyrsjægerne er inspireret af congolesiske kolleger, som introducerede hende til afrikanske urter, så hun kunne tiltrække en mand. (Det virkede tydeligvis!).
Hun ønsker at bringe det mangfoldige og farverige afrikanske kontinent ind på børns bogreoler med underholdning og actionhistorier baseret på virkelige emner.

Vægt0,5 kg
Størrelse14,8 × 210 × 1 cm
Forfatter

Tanja Roug Wijnen

Oversætter

Andreas Valentin Wadskjær

Forlag

Wadskjær Forlag

ISBN-nr

9788794162586

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

14. juli 2023

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

128

Illustrationer

Rigt illustreret i sort/hvid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk