Forudbestil: SkurkAgurk jokker i spinaten

kr. 170,00

Hardcover | Dansk
Af: Jonatan Wibe

SkurkAgurk jokker i spinaten af Jonatan Wibe er andet bind i børnebogsserien om SkurkAgurk og livet hos grønthandleren.

Forudbestil bogen nu, og modtag den i august 2023.

Tror du, at der er helt stille i grønthandleren, når butikken er lukket? Så tro om igen. En sprog- og læringsoplevelse ud over det sædvanlige pakket ind i en herlig spionkrimi med frugt og grønt som karakterer. En humoristisk læseoplevelse for både børn i 4- til 9-årsalderen og voksne.

Det danske sprog er fyldt med finurlige ord og vendinger med mange forskellige og ofte ulogiske betydninger. Frugter og grøntsager har en central plads i mange ordspil, så find ud af, hvordan Den Hårde Banan og Den Heldige Kartoffel hjælper SkurkAgurk med at opklare mysterier hos den lokale grønthandler.

Rust dit barn til den sproglige læring på en sjovere måde med Danmarks anden “vegetariske” børnebog!

Følg med SkurkAgurk ind i det grønne livs ukendte verden. Måske bliver de sunde måltider lidt sjovere for hele familien fremover.

Bogen er illustreret af Ida Simoni.

Omtaler:

9. august 2021 var Jonatan i Go’ Morgen Danmark hvor han kunne nævne tilblivelsen af SkurkAgurk.

8. august 2021 skrev Dagbladet / Sjællandske Medier en artikel om SkurkAgurk: “Jonatan Wibe arbejder til dagligt som journalist, så det danske sprog og forståelsen af det er også et emne, han har ønsket at putte ind i bogen. Det kommer både til udtryk i figurernes navne og de mange ordspil og vendinger, hvor frugt og grønt har en central plads. Selvom betydningen kan være noget helt andet.”

I forbindelse med udgivelsesreceptionen på første bog d. 13. august 2021, kom en journalist forbi fra Vesterbro Liv. Det blev til en fin artikel: “Jonatan Wibe har derfor lånt lidt fra fantasiens verden for at få de gode madvaner ind i børnene tilsat lidt sjov og ballade...” Læs hele artiklen her.

17. marts 2022 var Jonatan i studiet hos Læsekrogen podcast som sammenligner SkurkAgurk med Disneys Toy Story.

16. september 2022 er Jonatan blevet inviteret til Sprognævnets sprogfestival Sprogense, fordi bogen er så god, som introduktion til de sjove vendinger i det danske sprog.

Anmeldelser af SkurkAgurk 1

Nor og far læser“, som vandt Danish book blogger awards 2021: “Bogen er velskrevet og er en fin måde at lære børnene lidt om danske vendinger og ordspil, der jo ikke altid giver lige meget mening. De fine illustrationer indeholder også nogle gode farvittigheder og sjove detaljer som en agurk, der læser i et magasin om squash (altså sporten)

Mia Sommer Vegan” Kogebogsforfatter og kostvejleder: “Det er en underholdende historie, og sproget er interessant og bruger de mange sjove udtryk med frugt og grønt, der er i det danske sprog. Tænk på udtryk som “en hård banan,” “heldig kartoffel” og “klarer ærterne” 😃Ud over at bogen kan være med til at give børn en interesse for frugt og grønt, bidrager den til en anderledes og sjov sproglæring og sprogforståelse

Samt et væld af øvrige bloggere:
Dittes gode sider” Talepædagog og læsekonsulent; “Bekka Louise books 84“; “My Classroom DK” Underviser i dansk i indskolingen; “Mulles bog blog“; “Lykke i Balladegade” pædagog.

Lidt om Jonatan Wibe

Børnebøger er for Jonatan stedet, hvor han kan fusionere det skrevne og det talte sprog i sjov leg. Uden Retskrivningsordbogens røde streger eller sprogrøgteres fordømmende blikke. Han mener, at jo tidligere børn stifter bekendtskab med finurlighederne i det danske sprog, jo før kan de udvikle og udforske sproget. På den måde kan de øge kompetencerne til skole- og uddannelseslivet.

Vægt0,5 kg
Størrelse17 × 24 cm
Forfatter

Jonatan Wibe

Forlag

Wadskjær Forlag

Illustrator

Ida Simoni

ISBN-nr

9788794162418

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

22. august 2023

Omslag

Hardcover

Sideantal

ca. 44

Illustrationer

Rigt illustreret i farver

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk