Forudbestil: SkurkAgurk jokker i spinaten

kr. 170,00

Hardcover | Dansk
Af: Jonatan Wibe

SkurkAgurk jokker i spinaten af Jonatan Wibe er andet bind i børnebogsserien om SkurkAgurk og livet hos grønthandleren.

Forudbestil bogen nu, og modtag den ultimo november 2023.

Tror du, at der er helt stille i grønthandleren, når butikken er lukket? Så tro om igen. En sprog- og læringsoplevelse ud over det sædvanlige pakket ind i en herlig spionkrimi med frugt og grønt som karakterer. En humoristisk læseoplevelse for både børn i 4- til 9-årsalderen og voksne.

Det danske sprog er fyldt med finurlige ord og vendinger med mange forskellige og ofte ulogiske betydninger. Frugter og grøntsager har en central plads i mange ordspil, så find ud af, hvordan Den Hårde Banan og Den Heldige Kartoffel hjælper SkurkAgurk med at opklare mysterier hos den lokale grønthandler.

SkurkAgurk jokker i spinaten

I seriens andet bind er der atter et mysterium hos grønthandleren, som SkurkAgurk og vennerne er nødt til at opklare. En vigtig nøgle er blevet væk, og nye grøntsager i butikken vækker SkurkAgurks mistanke. Han lærer dog, at man i sin iver efter at gøre noget godt, kan komme til at jokke i spinaten.

Mens han gør sig nye grønne sprogoplevelser, må han rage kastanjerne ud af ilden på vejen. Mød alle de velkendte frugter og grøntsager fra “SkurkAgurk klarer ærterne” samt nye skønne karakterer som Advokat-O, Kålhoved og verdens stærkeste chili, Chili Langstilke.

Rust dit barn til den sproglige læring på en sjovere måde med Danmarks anden “vegetariske” børnebog!

Følg med Skurk Agurk ind i det grønne livs ukendte verden. Måske bliver de sunde måltider lidt sjovere for hele familien fremover.

Bogen er illustreret af Ida Simoni.

Køb begge bind i serien til en god pris her.
Se også SkurkAgurk klarer ærterne.

Omtaler:

Jonatan var inviteret til Nørrebro Radio 11. dec. 2023 for at tale om læselyst til børn. Og hvor hans egen SkurkAgurk-serie er et godt bud på humoristisk leg med sproget.

Anmeldelser:

LingoBlog skrev en flot anmeldelse af bogen. “Det måske bedste ved bogen er den humor, der gemmer sig i illustrationerne, og her klukkede vi alle tre af grin: Bananen og kartoflen, der snacker hhv. kartoffelchips og skumbananer (de holder sig trods alt fra egen sort, andet ville næsten have været for makabert); Kong Gulerod, der får lavet en rodbehandling; og Advokat-O, der beordres til at pakke sine sydfrugter, ellers vil de andre grøntsager lave ham til guacamole. Alle ordspil er forklaret i et fint ordspils-register til sidst, så man har mulighed for at slutte af med en snak om, hvad vendingerne hver især betyder. Og måske opdager man, at man har misset nogle undervejs.” Læs hele anmeldelsen her.

Lidt om Jonatan Wibe

Børnebøger er for Jonatan stedet, hvor han kan fusionere det skrevne og det talte sprog i sjov leg. Uden Retskrivningsordbogens røde streger eller sprogrøgteres fordømmende blikke. Han mener, at jo tidligere børn stifter bekendtskab med finurlighederne i det danske sprog, jo før kan de udvikle og udforske sproget. På den måde kan de øge kompetencerne til skole- og uddannelseslivet.

Vægt0,5 kg
Størrelse17 × 24 cm
Forfatter

Jonatan Wibe

Forlag

Wadskjær Forlag

Illustrator

Ida Simoni

ISBN-nr

9788794162418

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

3. november 2023

Omslag

Hardcover

Sideantal

ca. 44

Illustrationer

Rigt illustreret i farver

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Forudbestil: SkurkAgurk jokker i spinaten”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk