Striden mellem Trætroldene og Jordtroldene

kr. 200,00

Hardcover | Dansk
af: Jens S. Holt

Striden mellem Trætroldene og Jordtroldene er en eventyrlig fortælling af Jens S Holt.

Alle trolde er som bekendt meget drillesyge. Men desværre findes der, ligesom hos os mennesker, også nogle trolde, som ikke altid er særlig rare mod hinanden. Dybt, dybt inde i Troldeskoven, hvor næsten ingen mennesker før har været, lever de langhalede trækronetrolde og de korthalede skovbundstrolde. Eller forkortet: Trætrolde og Jordtrolde. Efterhånden som du læser bogen eller hører fortællingen, vil du finde ud af, at netop de to troldearter kan være rigtig onde over for hinanden. Men når de lærer hinanden bedre at kende, kan nogle af dem faktisk også rigtig godt lide hinanden. På trods af deres store forskelligheder. Faktisk handler Striden mellem Trætroldene og Jordtroldene især om deres stridigheder, men også om hvordan det lykkes for mange af dem at komme til at holde meget af hinanden.

Der sker selvfølgelig også mange andre interessante ting i en så stor og farlig skov, som du nok også vil finde gode og sjove. Husk, at du er meget heldig, at du overhovedet kan erfare lidt om de her trolde. Fordi der næsten ikke er nogen mennesker, der kender dem. Forfatteren har derfor også kun hørt om troldene af nogle, der kender nogle, der har hørt lidt om dem. Du er derfor en meget heldig kartoffel – som man siger.

Anmeldelser:

Bogrummet har skrevet en fin anmeldelse. “Det er en sød og underholdende historie. Man hygger sig som læser hele vejen igennem og kan nemt forestille sig det hele, da man får huler, træer, fester med mere gode beskrevet. En fin bog og en god fortælling, så det er en samlet pakke der er værd at give sig i kast med. Og den kan både læses højt så man som familie kan nyde en god historie, men den er også god at læse selv så man kan fordybe sig i et univers fuld af trolde og fællesskabsfølelser.” Læs hele anmeldelsen her.

Vægt0,5 kg
Størrelse14,8 × 21 × 1 cm
Forfatter

Jens S Holt

Forlag

Wadskjær Forlag

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

6. oktober 2023

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

133

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Striden mellem Trætroldene og Jordtroldene”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk