Syv sommerfugleture

kr. 300,00

Hardcover | Dansk
Af: Kurt Ramskov Laursen

Syv sommerfugleture er en begynderguide til danske sommerfugle skrevet af Kurt Ramskov Laursen. Bogen består af syv ture spredt hen over sommeren til forskellige naturtyper.

Hvor og hvornår finder du forskellige sommerfugle i Danmark?

Danmark rummer omkring 50 almindelige sommerfuglearter, der kan ses om dagen – arter som skovrandøje, kejserkåbe og tidselsommerfugl.

På syv ture til forskellige naturtyper og på forskellige tidspunkter i sommerhalvåret får du her en guide til at opleve alle de almindelige danske sommerfugle. Du får vejledning til, hvor du skal kigge efter arterne, og hvordan du kan genkende arterne. Turene vil give dig et godt indblik i de danske sommerfugles skønhed og levevis.

Bogen kræver ingen forhåndsviden og giver dig de nødvendige praktiske råd, så du får størst muligt udbytte af turene. Bogen er rigt illustreret med billeder af de omtalte arter.

Se en smagsprøve her.

Omtaler:

Sjællandske nyheder skrev en fin artikel 9. marts om Syv sommerfugleture. “Kurt Ramskov Laursen har arbejdet i over fem år på bogen ”Syv sommerfugleture – en begynderguide til danske sommerfugle”, der nu endelig er udkommet.” Læs hele artiklen her.

Lidt om Kurt Ramskov Laursen:

Kurt Ramskov Laursen er passioneret sommerfugleobservatør og har siden 2016 registreret mange tusinde fund af sommerfugle fra de fleste områder i Danmark. Han har en baggrund som underviser i gymnasieskolen og fungerer som frivillig guide på sommerfugleture for Danmarks Naturfredningsforening. Han er desuden involveret i overvågning og registrering af nogle af de sjældnere sommerfuglearter på Sydsjælland.

Vægt0,9 kg
Størrelse14,8 × 21 × 2 cm
Forfatter

Kurt Ramskov Laursen

Forlag

Wadskjær Forlag

ISBN-nr

9788794491617

Udgave

1

Udgivelsesdato

01. marts 2024

Sprog

Dansk

Omslag

Hardcover

Sideantal

162

Illustrationer

Rigt illustreret i farve

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk