Tilbud

Tårne-Rose

kr. 170,00

Hardcover | Dansk
af: Tine Korse

Tårne-Rose af Tine Korse er en fri genfortælling af det klassiske eventyr -tilsat humor og tempo. Det er underholdning for både børn og voksne.

Oppe på slottet bor kongen og dronningen. De drømmer om en lille buttet og nuttet baby – og prøver alt! Men der sker ikke noget.
Øv!

I Ministeriet for De Flinke Feer vil de gerne hjælpe. De tryller en buttet og nuttet baby frem – deres helt egen prinsesse Rose. Men der er noget De Flinke Feer har glemt! Bag bulder og brag og mørke skyer lurer Fæle-fru-fe, fælere end nogensinde før! Det kan gå grueligt galt!
Pokkers!

Disney har i mange år fortalt eventyr-klassikere på film. Tine Korse fortæller dem i tekst, bl.a. med Tårne-Rose og levendegør de udødelige historier i skønlitterær form, men fortsat med det karikerede persongalleri, de sjove og overraskende replikker – og den eviggyldige kamp mellem det gode og det onde.

Anmeldelser:

Dansk bibliotekscenter har skrevet en rigtig flot lektørudtalelse. De skriver: “En herlig, fjollet bog at læse op for en flok børn fx i klassesammenhæng, især hvis de kender det originale eventyr. Teksten er lang, men ligger godt i munden, og de mindst lige så skøre og skæve illustrationer passer godt til handlingen. De er i farver og minder i stil om Wulffmorgenthalers figurer og streg.

Herlev Bladet skriver i en artikel om Tine Korse og hendes moderne eventyrbog Tårne-Rose. ”Med sine genfortællinger af klassiske eventyr appellerer herlevit Tine Korse til, at børn i højere grad skal læse historier i papirform fremfor på nettet.” Læs artiklen her.

Vægt0,5 kg
Størrelse17 × 24 × 1 cm
Forfatter

Tine Korse

Forlag

Wadskjær Forlag

Illustrator

Christian Henry

ISBN-nr

9788794162562

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Forpremiere

7. marts 2023

Udgivelsesdato

16. juni 2023

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

40

Illustrationer

Rigt illustreret i farver

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk