Taknemlighedsdagbog for Børn

kr. 170,00

Hardcover | Dansk
Af: Louise Gorell Mackenhauer

Taknemlighedsdagbog for børn er skrevet og forberedt af Louise Mackenhauer, specialist i mindfulness. Bogen indeholder en introduktion og vejledning til taknemlighed og brugen af bogen samt qr-koder med video og lyd. Resten af bogen er opstillet i dagbogsform med intentionssider, mandalaer og månedens mantra.

Der har været diskussioner om, hvorvidt man bliver lykkelig af at være taknemmelig eller taknemmelig af at være lykkelig… Måske er det lidt kryptisk, men det vi ved, og det, som flere studier viser, er: Jo mere man praktiserer taknemmelighed. Jo mere lykke oplever man. Faktisk har flere studier vist, at det at praktisere taknemmelighed både kan have en positiv effekt på ens sind og ens krop. Man kan opleve at få et bedre søvnmønster, mere energi, et bedre humør og mere overskud. Det kan have en betydning for den måde, vi møder udfordringer på. Hvordan vi håndterer stress. Og så kan det forbedre vores sociale relationer. Det lærer os at være med det, der er – at leve i nuet.

Anerkend dit barn!

Målet med denne taknemlighedsdagbog er at hjælpe dit barn og måske dig med at få øje på alt det, som barnet er – al den værdi, barnet skaber. Dette gøres blandt andet ved, at du støtter op om at give dit barn en solid tro på, at barnet har værdi. I familien og i verden. Og at han eller hun er vigtig – uanset hvad de kan, gør og opnår. Det handler helt grundlæggende om anerkendelse. Altså at du hjælper dit barn med at få øje på og dermed kunne anerkende sin egen værdi. Det aldrig er  for sent at starte med dette arbejde – det vigtigste er at gøre det. At vi som forældre har fokus på barnets værdi og styrker vores børns oplevelse af, at de er perfekte, nøjagtig som de er. At fortælle dem at vi elsker dem, netop fordi de er, dem de er.

Omtaler:

Børn & Fritid skrev en stor fin artikel om bogen og taknemlighed i foråret 2022. “Taknemlighedstræning kan hjælpe børn med at tackle det moderne liv med alle de udfordringer og krav, der er. Ved at snakke om, og sætte ord på, de gode ting fra hverdagen, og skrive det ned på et stykke papir, får børnene pludseligt øje på alle de gode ting, der er i deres liv, og de kan på den måde lære at fokusere på de positive ting, i stedet for alt ”det grimme”.” Læs hele artiklen her.

Mere Overskud Nu skrev en stor artikel om taknemlighed. Heri anbefaler de vores Taknemlighedsdagbog for børn. “Ved at føre taknemlighedsdagbog sammen med dit barn, kan du hjælpe barnet til at få fokus på både de store og de små glæder i hverdagen, til at sove godt og til at udvikle et stærkt selvværd og gode sociale relationer.” Læs hele artiklen her.

Vægt0,5 kg
Størrelse14,8 × 210 × 1 cm
Forfatter

Louise Gorell Mackenhauer

Forlag

Wadskjær Forlag

ISBN-nr

9788794162258

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

8. april 2022

Omslag

Hardcover / Helbind

Sideantal

212

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk