Forudbestil: Væk mig

kr. 270,00

Hardcover | Dansk
Af: Pernille Burgdorf

Væk mig er en en biografisk selvhjælpsbog af Pernille Burgdorf. Denne fortælling tager dig med på en sorgfuld og ubarmhjertig rejse, om en mors værste mareridt. At miste sine børn.

Forudbestil bogen nu, og modtag den omkring udgivelsesdagen i foråret 2025. 

Ja børn, for ikke bare et, men tre børn må hun og hendes mand lægge i graven, inden for blot få år. År som hun ikke blot overlever, men genlever fra de traumatiske fødsler der har sat sine spor. Psykiske, fysiske spor, der udvikler sig til en dannelsesrejse fra at overleve, til at genskabe og rejse sig, i mørket. Det er en fortælling om at følge sin intuition, sit hjerte, finde sit kald og en mening i det meningsløse. For når meningen med livet for mange ligger i at få børn, findes der så nogen mening overhovedet, når man mister sit barn? Det totale kontroltab som mor, som menneske, på kropslig og åndeligt plan. Det er en fortælling om tab af relationer, at miste sig selv, gøre op med sin fortid og nutid for at kunne skabe den fremtid, der for første gang nogensinde, lader forfatteren finde hjem. For hvem er man når ens fundament forsvinder? Hvordan takler man modgang og vender ens livs værste traumer til ens største styrke? Uforudsigelig som livet er, vil skæbnen at det skal tage endnu en drejning og slutningen på rejsen også bliver svaret på, hvorfor?

Omtaler:

Tv2 Østjylland har tidligere fortalt Pernilles historie og har nu også omtalt bogen. “Siden hun delte sin historie i TV2 Østjylland, væltede det ind med reaktioner fra fremmede, og Pernille Burgdorf har også stiftet et fællesskab for kvinder, der har mistet et barn under graviditeten eller i forbindelse med fødslen. Hun har også netop skrevet en bog, der udkommer næste år.” Læs hele artiklen her.

Lidt om Pernille Burgdorf

Pernille Burgdorf er en gift kvinde på 33 år med to drenge ved sin side og tre i himlen. Hun brænder for at hjælpe andre der mister og skabe flere tiltag for sorgramte. Hun er en udadvendt og smilende person. Lidt et rodehoved med mange kreative projekter, men ikke bange for at hoppe ud på dybt vand. Hun er i kontakt med sig selv, empatisk, reflekterende og elsker at få folk til at grine. Det ved hun dog godt ikke kommer til at ske med hendes nye bog. Forhåbentlig. Men der er da passager med humor undervejs, ellers ville den blive for tung. Hun er ikke i tvivl om, at hun selv kan skabe og gøre meget inden for dette område, for både fagfolk og dem i sorg.

Vægt0,7 kg
Størrelse14,8 × 21 cm
Forfatter

Pernille Burgdorf

Forlag

Wadskjær Forlag

Udgave

1. udgave

Sprog

Dansk

Forpremiere

foråret 2025

Omslag

Hardcover/helbind

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Forudbestil: Væk mig”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk